keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Elämä jatkuu

Väkisinkin elämä jatkuu, vaikka joku lähtee. Väinön lopetuksen jälkeen olin loppupäivän maassa, mutta arki jatkuu. Suuresti lohdutti, kun kotona sai paijailla Veetiä ja Ässää. Nyt pitääkin sitten keskittyä tulevaan ja nykyisiin marsuihin, vaikka tietysti Väinö kulkee yhä ajatuksissa.

Lunta on tupruttanyt nyt tännekkin, ja paistoipa yksi päivä aurinkokin. Tietysti kamerasta loppui akku jälleen kesken lenkin, mutta muutaman kuvan sain napsaistua Ässästä ensilumen parissa. Ässä on tietysti lumesta ihan riemuissaan, ja jahtaa potkittuja lumipaakkuja hullun kiilto silmissään.


Vähän nyt kyllä ärsyttää tuo kuvien muokkaaminen, kun muokkausohjelma näyttää kuvat erilaisina kuin täällä bloggerissa.. Muutenkin oli kamerassa vähän väärät asetukset ja kuvista tuli sinertäviä, joten ärsyttää, kun muokkausohjelmassa näyttävät suht normaaleina ja täällä pamahtavat entistä sinisemmiksi.




Perjantaina olisi TAMSK:in järjestämät agiepikset, ja olen kahden vaiheilla menon suhteen. Siellä me ollaan treenattu, mutta porukkaa olisi kuitenkin hirveästi enemmän. Kyllä me sinne varmaan ainakin käppäilemään ja katsomaan mennään, mutta ehkei vielä osallistuta. Jos tuo taas huitelee ihmeissään siellä miten sattuun, en kohta uskalla mennä kisoihin ollenkaan!

Ei kommentteja: