torstai 13. lokakuuta 2011

Naksuttelua ja iloista tekemistä

Niinkuin otsikostakin voi päätellä, on meille ostettu naksutin. Agitreeneissä huomasin treenikaverin opettavan koiralleen kontakteja naksuttimen avulla, joten nappasin idean ja hankin oman. Onhan sitä naksuttelua joskus aikaisemmin hieman kokeiltu, mutta se on jäänyt vaikean tuntuisena aina pois. Nyt tämä kuitenkin on tuntunut ihan kätevältä peliltä juurikin noihin kontakteihin, ja miksei muihinkin juttuihin. Sillä on niin helppo poimia ne pienet hyvät asiat. Nyt, kun Ässä on ruvennut availemaan sanaista arkkuaan vähän liiaksi reeneissä, olen naksutellut myös sen hiljaisuudesta. Eiköhän se sillä mene, ja onhan mulla tuo suihkutinpanta sitten järeämpänä kalusteena, jossei naksuttelu tepsi.

Viimeksi myös valittelin agitreeneistä kirjoittaessani, kuinka Ässä on tuntunut vähän lattealta tiistain treeneissä. Noh, syykin saatiin sitten varmistettua, kun muistin taas kuinka kivaa agility on. Mentiin siis oikealla iloisella asenteella reeneihin, ja taas oli molemmilla kivaa. Ässä kuunteli ja seurasi ohjausta paremmin, kun nyt ohjasinkin paremmin. Ainoastaan tuo tyhjänpäiväinen räkytys pistää välillä kiehumaan, kyllä se voikin ärsyttää..! Mutta eiköhän se ajallaan.

Kuvia on tullut muutama taas räpsittyä, lisäilin niitä albumiin ja tänne muutaman. Välillä ne kelitkin suosii, vaikka tuntuukin, että joka päivä vaan satelee ja on pilvistä.






2 kommenttia:

Jannika kirjoitti...

Ihana Ässä tossa kiven päällä :D Cockerit kyllä kapuaa ihmeellisiin paikkoihin.

Anne kirjoitti...

Mä oon tuota joskus kehunut kiipeilystä, niin se on lisännyt intoa entisestään :D Sitten se välillä jää sinne nakottamaan kuin poseeratakseen tai kehuja odottaakseen. Ei se kyllä onneksi kotona kiipeile missään pöydillä tai mitään..