tiistai 28. toukokuuta 2013

Arki alkaa tanssien

Nyt on taas arki käynnissä täällä Tampereella, ja tänään oli ensimmäiset tanssitreenitkin! Vähän oltiin Ässän kanssa pihalla, mutta sitä ehkä sopinee odottaakkin kuukauden paussin jälkeen. Kuumuus myös toi osansa reeniin, sillä enpä muista milloin Ässä olisi ollut noin rauhallinen. Itselläni olisi hinku aloittaa jo uuden tanssiohjelman ja uusien temppujen opettelu, joten vanhan ohjelman tekeminen oli tänään lähinnä muistelua ja hiomista tarvitsevien kohtien katselua. Lopputreeneistä opettelin opettamaan Ässälle uusia temppuja (maassa makaaminen pää maassa, käveleminen jalkojen välissä tassut mun jaloilla ja takajalan nostoa) ja makaamista ehdittiin jo treenatakkin. Ässä oli niin täpinöissä uuden tempun opettelusta, ettei tosikaan! Menee siis yks yhteen kerrankin nämä treenihalut.


Ässä sai myös uudet valjaat, jotka ovat aivan ihanan väriset! Kyseessä tuollaiset hurtan vihertävät uudet valjaat. Harmiksi ostin valjaat hieman hätiköiden ajatellen, että ovat samanlaiset kuin Ässän edellisetkin hurttavaljaat. Kotona vertaillessa huomasin nämä hieman pienemmiksi, ja Ässän vetäessä ne hieman kuristavat Ässän kaulaa eivätkä siis annakkaan painetta rintakehälle kuten kuuluisi. Huoh. 

Kuvasta saattaa myös huomata Ässän pään saaneen kesä-lookin. Ei sitä karvaturilasta kestänyt katsella ja korvatkin saavat huomattavasti paremmin ilmaa ja kuivuvat nopeampaa. Vielä pitäisi jalat ja maha ainakin surrutella, niin kelpaa pulikoida mutaisemmissakin ojissa.

 Ja tuuletus pelaa!

Pitääkin yrittää raahata kamera lenkille mahdollisimman pian, niin saisi tuon bannerin talvikuvan vaihdettua jo kesäisempään ;)

Loppuun vielä kuva karvaturilaasta, joka minua odotti Suomeen palatessani. Kylläpä siinä kuukauden aikana naamakarvoitus kasvoikin, jos vertaa Ässän synttärikuvaan. Kunnon kulmakarvat ja viikset oli spanielipoika kasvatellut!
"Pöö!"

Ei kommentteja: