keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Syyskuvia


 pics plz

Koska viimeaikoina on ollut niin monta tekstipainotteista päivitystä, on nyt kuvien vuoro. Kesä sujui aika laiskasti kuvailun saralla, joten oli kiva tarttua taas kameraan lenkille lähtiessä. Kuten tilanteeseen kuului, akku loppui jo alkumatkassa. Onneksi näihin muutamiin otoksiin mahtui myös pari julkaisukelpoista, joten perustin kuvat.fi-palveluun uuden syyskansion. Kai se on myönnettävä, että syksy on vihdoin tullut..


 Heitä jo se keppi!

 


Tämä viikko on mennyt laiskotellen kisojen jäljiltä. Ei olla tehty mitään muuta kuin lenkkeilty yksin ja vähän seurassa, sekä makoiltu kotona. Ässä on tullut katselemaan välillä sen näköisenä, josko jotain hommaa saisi. Huomenna mennäänkin taas Tappien tokotreeneihin hulluttelemaan, niin saa spanieli tekemistä. Tänään se aktivoi kuitenkin itse itseään kaivamalla jemmasta vaatekaapin laatikosta itselleen koirien dentastix puruluun. Itse en tätä huomannut, ennenkuin karvamakkara tuli tuuppimaan tietokoneella istunutta omistajaansa: "Saiskos luvan syödä tän?". No saihan se, kun hetken olin ihmetellyt ja naureskellut kekseliästä luppakorvaa, jolla ilmeisesti sittenkin on käytöstapoja.

Ässä chihu-tyttöjen kanssa lenkillä. Kuva Liisa-Ida Sorsa

Seuraava kuvasarja voi järkyttää lurppahuulettomien koirien omistajia. En minäkään Ässässä tälläistä tosin kauhean usein ole huomannut. Kuvanottopäivänä oli kuitenkin hieman kuuma, joten tottakai se kieli roikkuu suusta. Ja tottakai sen kielen mukana tulee myös kuolaa..

On lämmintä!

 Liian lämmintä..

  
 läääääh

No annettakoon nyt anteeksi tämän kerran, oli niin lämmintäkin ja kaikkea. Eihän tuo muuten.. (Olen todistettavasti nähnyt, kun Ässä ravistellessaan on heittänyt kuolaklimpit kaverin seinään ja pyyhkinyt sen jälkeen kuolat tämän housuihin) Se kyllä harmittaa, kun en saanut kuvaa Ässästä, kun klimpistä roikkui vielä kolme isoa lehteä. Saavutus se on sekin.

2 kommenttia:

photou kirjoitti...

Tosi upeita kuvia :)

Anne kirjoitti...

Kiitos! :)