torstai 19. maaliskuuta 2015

Jossain on jo kevät


Viikonloppu kului Salon huudeilla koirien kanssa. Jotenkin sitä tulee aina vertailtua nykyistä asuinpaikkaansa edelliseen ja on se taas todettava Salon vetävän pidemmän korren ainakin tässä asiassa: siellä oli kevät pidemmällä kuin Tampereella!

Metsät olivat jo varsin lumettomat ja jäättömät, joten hyvin kelpasi Ässänkin lenkkeillä koko viikonloppu aurinkoisessa säässä metsämaastoissa. Kaksi peräkkäistä metsähurjastelua pisti tyypin kropan tosin vähän koville, joten maanantai otettiin rennosti. Kipulääkkeet unohtuivat kotiin, joten Ässä on ollut perjantaista saakka ilman lääkkeitä. Toistaiseksi ollaan pärjätty vallan mainiosti.

Tampereelle palattua katupölyn ja jäisten metsien keskelle on kiva selailla viikonlopun kuvia. Ässä poseerasi ja Femma rymysi urakalla, joten kummastakin tyylilleen uskollisia kuvia. Tällä hetkellä on kuvien kanssa pientä kikkailua, sillä siirryin vihdoin kuvaamaan raw-muodossa kuvia ja nyt on niiden käsittelyssä vähän harjoiteltavaa.
 


Tästä kuvaparista tuli niin hyvä mieli, Ässä otti ilon irti sulasta maasta ja pellosta!


 Välillä ehti Femmakin poseerata

Ässä kävi maanantaina fyssarillakin taas pitkästä aikaa ja oli oikein hyvässä kunnossa, kun otti huomioon viikonloppuiset metsäriekunnat ja kipulääkkeettömyyden. Ihan uusia lihaksia oli juntturassa, kun metsässä tulee käytettyä erilailla lihaksistoa. Fyssarikin näytti vihreää valoa Ässän aktiivisemmalle elämälle, mutta pitää nyt mennä jaksamista seuraillein eikä juosta joka päivä metsässä rymyämässä - varsinkin kun Ässä ottaa Femmasta itseensä uutta vauhtia. Kasvatellaan kuntoa hiljalleen ja sen mukaan sitten liikutaan.

Sulaispa lumet vaan äkkiä täältä meidänkin lenkkimetiköistä!





3 kommenttia:

Iivari kirjoitti...

Kuvista piätellen huluvatonta riemuva! :)
Mukava ku Ässä on nuin virkee ja mänöllään <3
Jossae on kevät. Tiälä vielä lunta myyvvä asti :)

Anonyymi kirjoitti...

Femma on tainnut kasvaa korkeudessa Ässän ohi?
Ja ihanaa, että Ässä voi paremmin, toivottavasti jatkuu sellaisena! :-)

Anne kirjoitti...

Iivari: Ässä on nauttinut kyllä sydämensä pohjasta metsäreissuista :) Täälläkin on vielä lunta ja polut ovat jäässä, vaikka kokoajan vähenee. Onneksi! Ja onhan täälläkin oikeasti jo tosi keväistä, mutta Salossa oli kyllä vielä keväisempää.

Anonyymi: Femma itseasiassa on sen sentin pari Ässää pienempi korkeudeltaan, tuossa yhteiskuvassa se vain sattui istahtamaan edemmäs, joka ehkä hämää. Ja onhan se paljon ryhdikkäämpänä tuossa, kun Ässä vähän lösöttää.