tiistai 15. joulukuuta 2015

Joululomalla tanssittaa

Vihdoin alkoi joululoma ja se tietää kosolti ylimääräistä energiaa koirankin kanssa touhuamiseen. Alkulomalla teen tosin vielä pientä sivuprojektia (kröhöm päättötyö), mutta loma onkin niin pitkä että ehtiihän tässä. Alkaneen joululoman kunniaksi ollaan saatu nauttia kivoista metsälenkeistä kavereiden kanssa ja käydä treenaamassa aksaa ja pitkästä aikaa vähän koiratanssiakin.


Speck Linet rivissä, eivät tosin mitään sukua keskenään. Eli Uni ja Femma, alhaalla erikennelin Nessi.


Meillähän olisi valmiiksi suunniteltu koreografia Femmalle, mutta muuton myötä tanssahtelut jäivät pois kuvioista. Nyt olen kuunnellut koko syksyn parin kaverin hehkutusta koiratanssin mahtavuudesta, joten olin ihan innoissani lähdössä kaverin mukaan koiratanssiharkkoihin.

Ollaan nyt kotona vahvisteltu muutamia temppuja. Tarvitsin kuitenkin apusilmäparia ohjelman alkuun, koska se ei vain luonnistu multa. Tehtiin tarvittavat muokkaukset ja innoissani halusin tehdä koko ohjelman osaamiltamme osin läpi välipalkkauksineen. Femma oli aivan liekeissä ja vauhti päällä aksaharjoituksien jäljiltä, joten hieman yliampuvaksi sähläilyksihän se meni. Mutta oli meillä hauskaa!


Mun treenailut ovat kyllä juuri tällaisia, että innostuksen kohde vaihtuu kausittain. Ei ehkä mikään hyvä asia, jos haluaisi päästä mahdollisimman nopeasti kisaamaan tai edistyä ja kehityä pitkäjänteisesti jossain lajissa. Toisaalta jokaisesta lajista oppii jotain hyödyllistä ja harrastamisen tulee olla hauskaa, joten olkoot. Femman kanssa on niin kiva harrastaa!

Ei kommentteja: