lauantai 17. kesäkuuta 2017

Femma näytelmissä

Näyttelyporukan sekulit - Hilppa, Ilo-sisko ja Femma

Osallistuttiin Femman kanssa cockerspanieleiden erkkariin 3.6 harrastus-H:n metsästykseen. Avoimen luokan narttuja tuomaroi brittiläinen Paul Read. Moni käyttis sai T:n, joten vähän jännittelin etukäteen saataisiinko se kaivattu H. Harjoiteltiin ennen meidän vuoroa seisontaa ja ravailua ja homma tuntui pelittävän hyvin. Odottavan aika oli kuitenkin pitkä, enkä tajunnut viedä Femmaa missään välissä autoon lepäämään. Seisominen oli siten kehässä hyvin rauhallista, mutta ravailuosio oli kaikkea peitsauksen ja laukan välimaastosta, toki sinne ravipätkiäkin saatiin. Esiintymisellä (tai siitä huolimatta) saatiin Femmalle kuitenkin hyväksytty Hyvä ja seuraava arvostelu:

"Blue roan. Square very dark good eye. Lacking coat. Has the attributes of our breed. Moved covering the ground well " (:D)

Seuralaisina aurinkoisella näyttely-turneella oli Femman kasvattaja mm. Ilon kanssa ja toinen kasvatinomistaja Seija Hilpan kanssa. Femman sisko Ilo pokasi itselleen käy-luokasta komeasti EH:n ja Hilppa nuorten luokasta H:n!

 Femma kehässä (kuva Seijan ottama)

Femma ja Hilppa edustaa (kuva Seijan ottama)


Femman sisko Ilo on niin nätti!


Femma (kieli pitkänä seisotuksessakin)

Nämä olivat ensimmäiset viralliset näyttelyt, joihin koiran kanssa osallistuin. Ja nyt ei enää Femman kanssa tarvikkaan osallistua, saadaan siis keskittyä muihin harrastuksiin. Kivan näyttelypäivän ja tavoitellun tuloksen saamisen kruunasi vielä iltainen lenkki hiekkamontuilla.

Illan lenkkiseura, vasemmalta Femma, Saimi, Martta, Tyyra ja Hilppa (kuva Seijan ottama)

Ei kommentteja: