keskiviikko 24. lokakuuta 2018

Syyskuulumisia


Alkusyksyn kova harrastusinto on hieman laantunut koulun alettua täydellä teholla, sillä tämäkin vuosi tulee sisältämään hyvin paljon asiaa. Siitä huolimatta tulin hommanneeksi omatoimioikeuden seuran halliin, joten päästään nyt muiden menojen salliessa viikottaisen aksan ryhmätreenin lisäksi vielä omatoimitreenaamaankin. Keväällä takapakkia ottaneet kepit ovat alkaneet sujua ja Femma on väläytellyt hienoa osaamistaan niiden suhteen treeneissä. Sen sijaan keinu-puomi -erottelu tuntuu olevan sille ajoittain hankalaa, joten tämä vaatii vielä hieman pohdintoja. Eiköhän me kuitenkin ensivuoden alussa aloitella taas kisauraa aksan parissa.

Ässäkin on päässyt omatoimitreeneihin mukaan ja voi että sillä onkin ollut hauskaa rallattaa minirimoilla pientä putki-hyppy-rataa ja syödä nakkia. Parasta!


Rakettiloimi antaa siivet!

Kanttaa kanttaa

Toiset ei tarvi rakettiloimia mennäkseen kovaa


Koirat ovat päässeet myös harjoituspotilaiksi koululle. Silmätutkimuksia tehdessämme Femmalta löytyikin vasemmasta silmästä pieni kaihimuutos. Femman silmiähän ei ole ikinä  tutkittu virallisesti, mutta tuli tämä silti hieman yllätyksenä. Puolen vuoden päästä mennään kontrolloimaan kaihin eteneminen ja tutkitaan samalla silmät sitten vielä virallisesti. Tällä hetkellä muutos ei vaikuta näkökykyyn eikä normaalielämään mitenkään ja toivottavasti ei vaikuta jatkossakaan. Ässän silmistä ei onneksi löytynyt  muutoksia, vaikka hämäränäkö tuntuukin jo hieman heikenneen. Myös kuulo sillä on jo selvästi heikentynyt.

Tällä hetkellä ollaan pienoisen "syysloman" vietossa Salossa, joten koirat sattuivat pääsemään Kiikala-reissulla Seijan kameran eteen (kaikki kuvat siis Seijan ottamia). Oma kuvailu on ollut edelleen harmittavan vähäistä, joten ihanaa saada muiden ottamia kuvia karvakorvista, Ässäkin kun oli niiin onnessaan pellolla juostessa!

Ässä yrittää saada Hilpasta leikkikaveria

Ihana Hilppa!

Lenkin alussa vielä puhtaat pöksykarvat

Sitä iloa ei kestänyt kauaa


Nätti se on silti!

2 kommenttia:

kehveli kirjoitti...

Kiva, kun kävitte <3

Anne kirjoitti...

Oli kiva käydä, teillä on parhaat lenkkimaastot! :)