sunnuntai 14. syyskuuta 2008

Piipahdus koirapuistossa

Taas tapahtunu vaikka mitä! Vaikka siitä ees oo kauan ku viimeksi kirjottelin. Ja kirjotusvirheitä taas varmaan satelee, Idolssin koelauluja kun tässä samalla seurailen (muuta katottavaa siinä ohjelmassa ei sitten ookkaan :D)

Kävin lauantaina Timon ja Ässän kanssa koirapuistossa. Täällä Salossa ei ole kuin yksi ja se on vissiinkin 5 kilometrin päässä, joten bussillahan sitä joutui osan matkasta menemään. Ja isukki tuli hakemaan. Kolme muuta koiraa siellä oli kahden omistajansa kanssa. Semmosia saksanpaimenen kokoisia kaikki, ja Ässää aluksi aika paljon jännittikin. Kyllä se siitä sitten intoutui leikkimään. Pian kuitenkin koirakaverit lähtivät, kun vieressä pidetyissä urheilukisoissa käytetty alotuslaukaus pelotti yhtä niistä. Puistossa riitti kuitenkin vielä haisteltavaa puoleksi tunniksi, ja sitten lähdettiin. Oli kivaa, ja aion mennä jatkossakin, vaikka matka vähän rajottaakin menemisiä. Saisivat pistää semmosen puiston tänne valhojallekkin pystyyn, täällä kyllä koiria riittää.

Käytiin Liisalla Ässän kanssa. Jälleen. Mutta tällä kertaa napsin kuviakin! Veijon (Liisan kissa) ja Ässän menoa oli hauska seurata, jonkinnäköstä leikinpoikasta pojat yritti vääntää keskenään. Välillä kyttäsivät toisiaan turhautuneena, kun eivät ymmärtäneet toistensa elekieltä. Veijon kanssa voi antaa Ässän turvallisin mielin peuhata, kun Veijo ei koe Ässää mitenkään uhkana, enemminkin alempiarvoisena. Läpsi Ässää, mutta kynnet turvallisesti sisällä. Veijossa on vaan se pöhkö puoli, että se ei oikein osaa käyttää ääntään oikein. Se erotettiin emostaan viikko pari liian aikaisin, joten siltä jäi oppimatta nämä ääntelyt (käsittääkseni niinä viimeisinä viikkoina ne oppii), joten Veijo sähisee aina kun sen kanssa leikkii vähänkin innokkaammin. Nytkin sähähteli Ässälle aina välillä typerästi. Ja meillä riitti nauramista noissa kahdessa :D

Mitäs muuta? No lyhyesti: Tavattiin Windy. Windy ei ole vissiinkään ollut muiden koirien kanssa tekemisissä, ja se pelkäsi Ässääkin ihan hullusti. Pyrki karkuun eikä uskaltanut edes haistella. Ja Ässä on vasta pikku kakara! Muitakin koria kyllä pelkää, joko rähisee tai menee Lauran jalkojenväliin karkuun.

Ja tästä päivästä vielä! Oltiin koirakoulussa. Nyt ruvettiin otettiin harjoteltavaksi seuraaminen, ja saatiin neuvoja, miten harjoitella sitä kotona. Ässä väsähti tällä kertaa ennen tunnin loppumista, vaikka yritin olla rasittamatta sitä liikaa. Kakara raukka :< Koirapuistosta! Paiskottiin Ässälle keppiä muiden mentyä.

Tutustumisia. Ässä tykkäsi tytöistä.

Hajuja riitti muitten lähdettyäkin. (Huom. uusi panta :)

Aluksi oli kyttäilyä..


Sitten Veijo hyökkäsi! Ilman kynsiä toki.

Ja Ässä hyökkäsi "takaisin". Naama vänkyrällä.

Muurahaiskeolle on kiva kiipustaa!

Ei kommentteja: