tiistai 19. toukokuuta 2009

Teijolla

Lauantain tottistelu sujui hyvin, sillä sain Suskilta paljon hyviä vinkkejä, mitä Ässän kanssa kannattaa tehdä. Lähinnä neuvot koskivat seisomista, maahanmenoa ja istumista ja kuinka niistä saa hyvät. Sain hyvät ohjeet niiden harjoitteluun ja harjoittelussa etenemiseen. Lauantai oli muutenkin miellyttävän aurinkoinen päivä, joka sujui mukavasti oppiessa ja muiden kanssa seurustellessa. Nyt vain pitäisi muistaa treenata tottista säännöllisesti, eikä vain silloin tällöin kotona ennen ruoan anto.

Jäljestyksessäkin olemme edenneet jonkin verran. Eilen jäljestin Ässän kanssa ensimmäistä kertaa metsässä, ja tänään tein pellolla pisimmän jäljen, mitä sille ollaan tehty. Peltojäljen tein myös harvoilla makkaroilla, sekä harvemmilla askelilla. Hommat sujuivat hyvin, ja Ässällä näyttää olevan oikein kova into jäljestykseen :)

Sunnuntaina teimme reissun koko perheen voimin Teijolle, jossa tutkimme paikkoja soutaen ja jalan sekä paistoimme makkaraa. Ässälle soutuveneessä istuskeleminen ei tuottanut ongelmia, mitä nyt vähän piti haukkua lokkeja ja hypätä järveen kesken soudun. Ulkona tuli vietettyä mukavat viisi tuntia, joten kyllä uni maittoi päivän päätteeksi! Kuviakin tuli Timon kameralla räpsittyä jokunen, kuvaajana vuoroin minä ja Timppa. Kuvia albumissa.

Veneilyä

Ei kommentteja: