maanantai 21. helmikuuta 2011

Loimitettu koira

Pakkaset paukkuu edelleen, ja se tietää Ässälle loimen käyttöä.. Tänään käytiin taas vähän jäällä juoksentelemassa (tai Ässä juoksenteli, minä kuvailin), ja loimelle oli tarvetta. Pakkasta oli -20 astetta, ja Ässä hieman paleli aluksi, vaikka loimi oli päällä. Onneksi se älyää nostaa vauhtiaan kylmän mukaan, joten juoksenteli tänäänkin hyvin pitäen itsensä lämpimänä. Tassut silti tuppasi pikkasen jäätymään. Itse harvemmin viitsin raahata kameraa mukaan, kun Ässällä on loimi, kun se kuitenkin peittyy siihen kokonaan. Tänään tein poikkeuksen, ja sainkin pari vauhdikasta otosta napattua Ässästä loimineen. Löysin myös kamerasta upouuden toiminnon, jota en ole tässä kahden vuoden aikana ennen huomannut. Kannattaisi joskus varmaan lukasta se käyttöohje läpi..






Karvakin on ihan kivasti mittaa kasvanut, kohta pitää varmaan ottaa kone käteen ja vedellä se lyhyeksi. Nyt olen sitä pikkaisen säästellyt, josko Ässä siitä saisi jotain pientä lämpösuojaa näillä pakkasilla.

3 kommenttia:

iidaer kirjoitti...

kivoja kuvia!

heeei, oliks tänään muuten pyörällä teekkarinkadulla juttelemas jonkun pojan kanssa? ihan sunnäkönen tyttö oli siinä mut bussi meni nopee ohi ni en ehtiny kattoa kunnolla :D

Anne kirjoitti...

Kiitos. :) Juu olin itseasiassa! :D Villen kanssa siinä jotain höpöteltiin ennenkuin kotia päin suuntasin.

iidaer kirjoitti...

noni, näin sit oikein :D!