perjantai 3. kesäkuuta 2011

Lähtisitkö silloin kanssani järvelle


Kesä on virallisesti alkanut! Ja niin ovat työt ja muuttokin. Viimekirjoittelusta ehtikin hetki jo kulua, taisi toukokuussa pitää kiirusta 2vk mittaisen tenttiviikon ja ensimmäisen työviikon takia. Ja niin, valmisteltiinhan me sitä muuttoakin silloin.

Nyt on töissä oltu 2vk, ja hyvin on lähtenyt homma rullaamaan. Ässä on hyvin tottunut kuuden herätyksiin ja pitkiin poissaoloihini. Kahtena päivänä mulla oli ylitöitä, joista se ei niinkään paljon nauttinut. Näinä päivinä tein ensin normipäivän, ja lähdin vielä illaksi muutamaksi tunniksi töihin. Kyllä oli Ässällä surkuinen naama, kun se näki mun pukevan työvaatteet taas niskaan ja painuvan ovesta ulos. Noh, ainakin parin tunnin työtauon aikana sai lenkitettyä koiran, ja ex-kämppis oli seurana illan.

Muuttokin on nyt hoidettu, vielä on tavaraa laittamatta paikoilleen. Ässä oli ihan hermostuksissaan täällä, kun tavaraa vietiin ja tuotiin, ja Ässä joutui viettämään aikansa aidan takana, ettei kamppaisi ketään. No nyt on siitäkin selvitty, ja Ässä on vaan onnessaan kun Ville ei enää lähde pitkiksi ajoiksi pois meiltä. Ville kun kuuluu Ässän mielestä jo laumaan. Liisan huoneen muutoksesta oli ihmeissään, kun nyt se on täynnä Villen myyntiin/tutuille menevää kamaa.

Kesäisissä säissä on ollut ihana ulkoilla, vaikka hyttysiä tuntuukin olevan ihan liikaa. Ässä pulahtaisi mieluusti lenkillä kuin lenkillä rypemään ihanissa ojissa ja lammikoissa, ja sitä se on nyt saanutkin harrastaa. Sain auton viikonloppuna, joten nyt ollaan pariin otteeseen käyty vähän eri maisemissa lenkkeilemässä. Mutta enimmittä löpinöittä hieman kuvia tältä päivältä! (kansiossa lisää..)

Ensin rentouttava mutakylpy



Sitten keppejä

Ruoan hakua

Ja lopuksi pulikointia

Olen nyt huvin vuoksi tehnyt Ässälle pari kertaa jälkeä, ja se on ihan into piukeana. Taidanpa siis jatkossakin silloin tällöin polkaista jälkeä sille, kun se on niin kivaa vastapainoa tokolle. Mua tosin himottaisi ihan hirveästi aloittaa nyt agility, kun on vihdoin se autokin, mutta pitäisi ensin löytää joku alkeiskurssi.. Niitä ei tunnu tällä hetkellä hirveästi olevan, enkä oikein tiedä mistä kysellä. Mutta joo, näin loppukevennykseksi voisin vielä laittaa otoksen spanielin todellisesta kauneudesta:


Ässä the rubberface

Oli pakko laittaa, kun Jedin blogissakin oli cockerikauneutta parhaimmillaan :D

4 kommenttia:

Mira kirjoitti...

Ootko SportDogParkilta kysynyt agilityn alkeiskurssia? http://www.sportdogpark.fi Mulla on tuolta tosi hyviä kokemuksia, parilla Päivi Männistön ohjaamalla kurssilla ollaan käyty Tupun kanssa ja oli aina oikein asiallista ja mukavaa. Olispa mullakin auto niin käytäis edelleen tuolla... =)

Anne kirjoitti...

Oi mitä ah ihanaa kiitos kiitos!! Pelastit päiväni. Oon tosiaan netistä yrittäny löytää mut ei, ja niin kovin tahtois vaan päästä harrastamaan :) Pistin heti mailia, pitää vielä soitella huomenna perään.

Harmi kun sulla ei ole autoa, vaikka tietty mä voisin kyydin tarjota hervannasta jos samassa porukassa joskus treenailtaisiin. Mä olen halunnut agilityn aloittaa jo pari vuotta, mutta autottomana harrastaminen on niin pirun vaikeaa..

Pitää muuten treffata joku päivä, ois kiva nähdä Tupua :)

Jannika kirjoitti...

Oi että kun Ässäkin on ryhtynyt kauniiksi :D ♥ Oon kateellinen tosta Ässän hienosta uimataidosta... Jedi on uinut kokonaista neljä kertaa ja silloinkin vaan pakon edessä eli kun on ollut tosi kuuma. Toissapäivänä se huusi kun syötävä laiturilla kun mä menin uimaan, mutta ei tullut itse veteen.

Anne kirjoitti...

Ehkä se Jedikin siitä innostuu ajan myötä :) Ässälläkin into on tuntunut kasvavan vuosi vuodelta. Ensimmäisenä kesänään taisi pulahtaa vain kerran (oli joku 3kk tosin). Toisena kesänään intoutui aika pikkuhiljaa uimaan, mutta kuitenkin alkoi tykkäämään. Todellinen vesipeto siitä on kuoriutunut vasta sen jälkeisinä kesinä, ja tänä kesänä (3v ikäisenä) on nyt vasta oppinut noiden mutaojienkin ihanuuden.

Meillä Ässä oppi nauttimaan uimisesta parhaiten, kun sille heitti keppejä. Sillä on joku ihme hulluus ollut aina hakea veteen lentäneet esineet sieltä pois.