sunnuntai 26. elokuuta 2012

Poikaset lentävät pesästä



Nyt on Rambo-nassikka lentänyt pesästä. Eilen Rambon kasvattaja Aida (Maailman) kävi näyttelyreissunsa ohessa hakemassa Rambon tyttöjä viihdyttämään. Rambo myös pääsee kasvattajan mukana näyttelyreissulle Turkuun, jännää! Saa nähdä, miten vilpertti pärjää näytelmissä, ilmeisesti se kuitenkin on ihan hyvän tyyppinen. Toivottavasti se käyttäytyy näytelmissä ja tyttöjen seurassa hyvin, eikä esimerkiksi esittele ilmiömäisiä Houdinin taitojaan karkailun yhteydessä. 

Ikävähän tuota marsunulikkaa tuli jo nyt, vaikkei se vielä päivääkään ole ollut poissa. Veetin mentyä kirjoitin, miten Rambo ei voi Veetiä korvata. Kuitenkin se on lyhyessä ajassa hurmannu valloittavalla luonteellaan sekä minut että Villen niin, että on noussut tärkeäksi osaksi tätä ihmis-eläin-laumaa. Mukava ajatella, että se pääsee periyttämään valloittavaa luonnettaan eteenpäin!

Eilen kasvattaja myös esitteli minulle erään marsun, Maailman Kaaren. Olin jo aikaisemmin tyttöä kysellyt Rambon kaveriksi, mutta oli silloin varattu. Varaaja jätti kuitenkin Kaaren hakematta, joten se oli taas vapaana. Kuvassakin matami oli nätti, mutta luonnossa se oli aivan valloittava. Voin vannoa, etten ole ikinä nähny marsulla niin suuria ja sielukkaita silmiä! Luonteeltaan kuulemma aivan ihana, ja uskoin sen kyllä täysin katsellessani, kun Kaari rauhallisen oloisesti maiskutteli Aidan sormia. Niinpä varasin tytön, ja se muuttaa tänne sitten, kun saan Rambon takaisin.

Tälläisiä marsukuulumisia tällä kertaa. Jatkossakin kannattaa varautua marsu-uutisiin, kun sillä rintamalla riittää nyt säpinää. Mutta me suuntaamme Ässän kanssa Saloon "kesälomani" viettoon, joten sieltä sitten seuraavaksi kuulumisia!

Ei kommentteja: