lauantai 15. syyskuuta 2012

Tunnustuksia

En voinut olla yllättymättä, kun kommenttilaatikkoon oli ilmestynyt ilmoitus: Teille on tunnustus. Ensimmäinen laatuaan meidän blogissa! Suuret kiitokset tunnustuksesta blogille Pääosassa Jedi, jonka blogista pidän itse kovasti. Matkan varrella Jedi-cockerin lauma on kasvanut koostuen nyt myös kahdesta sheltistä ja siperianhuskystä. Tämän värikkään lauman kuvilla väritettyjä kuulumisia on aina mukava lukea, suosittelen muillekkin!1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka antoi tunnustuksen.
2. Anna tunnustus eteenpäin 5:lle lempiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3. Kopioi Post it - lappu ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu
vain Post it - lapulla ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat
sen eteenpäin.

Jätin pois blogit, jotka eivät ole kaikkien nähtävissä. Valinta oli todella vaikeaa, mutta näihin blogeihin päädyin. Kriteereinä oli kohtuullinen päivitystahti, monipuolisuus ja myös tietynlainen pohdiskelukin vetoaa muhun. On aina mukavaa, jos jutuista voi ottaa oppia omaan toimintaansa koiran kanssa. Kivat kuvat on myös suuri plussa. Blogit ovat kaikki tuosta omasta blogiluettelostani, vaikka luen toki muitakin blogeja.

Life is how you make it kertoo bordercollie Titon elämästä. Tykkään blogin todella monipuolisista aiheista ja kirjoittajan omintakeisesta pohdiskelevasta tyylistä. Myöskin yksi ensimmäisistä blogeista, joita aloin seurata.

Varjon valtakunta  kertoo belgianpaimenkoira Varjon elämästä mielenkiintoisesti pohtien. Aiheena on milloin harrastelut ja milloin ihan arkielämä ja sen haasteet epävarman koiran kanssa. Ihan ensimmäisiä blogeja, joita aloin seurata.

Fionan ja Lokin blogi kertoo koikkeri Lokin ja Havannankoira Fionan elämästä. Tykkään blogissa vaihtelevuudesta ja pohtivasta asenteesta. Tämä blogi sai juuri tunnustuksen toiselta blogilta, mutta annan sitä nyt itsekkin, koska on yksi suosikeistani :) Blogia suositteli alunperin koirakaverini, jolla itsellään on myös koikkeri. Myöhemmin päädyin vakkari-lukijaksi.

Tuuloksen lauman elämää  kertoo kirjavan koiralauman elämästä. Blogissa seikkailee rottweiler Dilbert, walesinspringerspanieli Wilma, tiibetinspanieli Senni ja australiankarjakoira Trillian. Paljon kivoja kuvia ja monipuolisia juttuja lauman jäsenten harrastuksista ja arkipuuhailuista. Blogiin löysin toisen lukemani blogin kautta.

Kavioiden kopsetta ja koparoiden naksetta  tämä villikortti kertoo hevoslauman (+poni) elämästä porojutuilla höystettynä. Joskus muinoin harrastin ratsastusta, joten minussakin asuu vielä pieni heppatyttö. Blogissa on paljon uskomattoman kauniita kuvia ja hevosaiheisia juttuja! Plussaa myös todella tiheästä päivitystahdista. Blogiin löysin jonkun kummallisen sattuman kautta, jota en enää edes muista.

Tämä päivitys muistutti taas siitä, että tuota omaa blogiluetteloa pitää tosissaan päivitellä, sillä osa blogeista on jo lopettanut tai vaihtanut osoitetta. Luen myös monia blogeja, jotka eivät listalla edes ole. Lisäksi olen pitkän aikaa kaipaillut lisää uusia tuttavuuksia koirablogien saralla, pitääkin alkaa etsiskelemään syksyn ratoksi uutta lueskeltavaa!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi kiitos ja kumarrus tunnustuksesta! <3 Ihanaa :-) T:Tuuloksen lauma

HooPee kirjoitti...

Ai kun kiva kuulla Ässän kuulumisia oikein lähietäisyydeltä...

Nova kirjoitti...

Hei,
kiitos paljon tunnustuksesta! Mukavaa kuulla, että olet tykännyt blogini lukemisesta.