perjantai 1. elokuuta 2014

Porukalla pulikoimaan

 Kide kohta 16 viikkoa

Tänään saatiin Femman kanssa metsälenkki- ja uintiseuraa Naava ja Hilla chihutytöistä sekä Kide bortsupennusta. Hilla ja Naava olivat hieman kipeitä eivätkä ne muutenkaan anna paljoa arvoa pentujen hössötykselle, mutta Kiden kanssa Femma kuitenkin veti juoksupainirallia aluksi. Sen aikana se sai nauttia vapaudesta, muuten lenkki meni uimisia lukuunottamatta pitkässä tai lyhyessä liinassa.

Pienimmät ja vanhimmat poseeraa pentupönttöjen hömpötellessä

"Siis eiks me tultu tänne uimaan eikä poseeraan?" "No tultiin!"

Kide on vilahdellut blogissa aiemminkin, mutta nyt vasta pääsin sitä itse kuvailemaan. Varsin nätti ja tasapainoinen bortsupentu pienestä pallerosta onkin kehittynyt. Pennuilla oli hauskaa yhdessä, mutta aika pian Femma keskittyi metsässä hajuihin leikkien sijaan. Kide yritti pariinkin otteeseen provota toista Hienolla Kepillään, mutta Femma viipotti mielummin puskasta toiseen. Lutraaminen oli kuitenkin taas ihan super ja kotipihalla hihnassa painikin olisi taas maittanut.

  
 Uintityylinsä jokaisella, Saukko suosii päistikkaa sukellusta ja Kide keppi suussa pulikoimista.

"Siis ihan parasta!"

 "Mulla ois tää keppi tässä nyt, Anyone?"

"Noni, heitä se keppi nyt tänne järveen ennenkuin toi spanieli havahtuu tuolta lappukorviensa alta"

Hillakin kävi pulahtamassa


Uintikaverit

Hillalla ja Naavallakin on terveysmurheita, kun kroppa prakaa. Hillalla on vähän samoja oireita kuin Ässällä, Naavalla on polvet leikattu ja molemmat tytöt käyvät samassa paikassa hoidossa. Kohtalotovereita siis löytyy lähipiiristä, mikä hieman lohduttaa. Vaikka eihän tällaista sairastelua kellekään toivoisi.

Ässä kotiutuu huomenna vihdoin. Suunnaton ikävä on ollut, mutta pieni vapautus jatkuvista terveyshuolista on tehnyt ihan hyvää. Äitille suurkiitos spanielin hyvästä hoidosta, venytyksetkin on kuulemma tunnollisesti hoidettu ja uimassa käytetty. Vaan onhan se Ässä alusta asti ollut pikkuisen äitinkin koira.

2 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Aivan todella ihana tuo pentu! Syötävän söötti! Tarjoilee keppiä leikkikaluksi, mutta ei taida muita kiinnostaa?
Femman sukellustyyli on ihan vallan mainio, mitäs korvat tykkäävät tuollaisesta?
On se sinulle ollut ansaittua lomaa Ässän terapeutin hommasta, nyt jaksat taas hoivata häntä. Toivotan tervehtymistä Ässälle sekä noille pikkuisille chihuille myös!

Anne kirjoitti...

Muita ei paljon kiinnostaneet keppileikit, joten Kide sai leikitellä niillä yksikseen :D Vielä ei Femman korvat ole ottaneet nokkiinsa sukeltelusta, mutta silmä meni jo vähän ärtymään. Onneksi huuhtelulla parani, eikä tarvittu elliä.