sunnuntai 31. elokuuta 2014

Pyjamabileet


Viikonlopuksi saatiin kavereita yökylään, sillä ystäväni tuli meille Roope-colliensa kera. Koirat ovat entuudestaan tuttuja keskenään ja Ässä ja Roope ovat ennenkin viettäneet öitä yhdessä, mutta silti vähän jännitti koirien yhteiselo. Miten suhtautuu Roope-pappa fanittavan pikkulikan ja pöyristyneen pörisijän komboon?

Ilmeet kertonevat hyvin tyyppien mielenliikkeistä Roopen astellessa taloon.

Saapuminen olikin pienoinen sirkus Ässän toitottaesa mielipiteitään vieraasta ja Femman pyyhkiytyessä pitkin lattioita onnesta soikeena. Roope kesti kuitenkin kaiken kuin herrasmies ainakin suhtautuen Ässään etäisen välinpitämättömästi ja Femmaan kohteliaan pidättyvästi. Aika pian rauha laskeutuikin taloon ja Ässän ajoittaiset murina-pörinätkin loppuivat tunnin sisään. Femma sen sijaan heräsi aina tasaisin väliajoin pitkin viikonloppua fanittamaan Roopea. Ei ole ihan helppoa ängetä itseään aina toisen naaman eteen tilanteessa kuin tilanteessa selällään hytkyen ja samalla pusuja jakaen. Jotenkin se siinä kuitenkin saukkomaisen vikkelästi onnistui. Yöt kaikki malttoivat kuitenkin nukkua hyvin.

Komea harmaaparta

Loppuun vielä kännykkälaatuisia otoksia viikonlopun varrelta.


Vasemmalla Femma on saanut ahdistettua Roopen nurkkaan ja Roope pohtii kuumeisesti ulospääsyä. Oikealla yksi ruokailija ja kaksi kateellista ahmattia.

 Lenkkeiltyäkin tuli ihan mukavasti

 Välillä pisti vierasta hieman väsyttämään, onneksi spanielikokoinen peti on ihan hyvä collielle.



Ei kommentteja: