sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Femman ensimmäiset viralliset koiratanssikisat!


Kevään koiratanssin möllikisojen jälkeen jäi sen verran luottavainen olo, että tulin ilmoittaneeksi Femman koiratanssikisoihin Akaaseen 15.7. Siitäkin huolimatta, että edelliset treenit asian tiimoilta olivat keväällä.. Alkukesä meni niin vauhdikkaasti omissa harjoitteluissa ja asuinpaikan muuttuessa, ettei hirveästi tullut treenattua. Siinä sitten pari viikkoa muisteltiin asioita ja käytiinpä kenraaliharkoissakin (jotka muuten menivät vähän plörinäksi). Hieman ristiriitaisin tuntein siis lähdettiin lauantaina kisapaikkaa kohden.

Eniten jännitti se, saanko viriteltyä Femman ja itseni hyvään vireeseen kaikesta jännittämisestä huolimatta. Femma oli vähän väsähtäneen oloinen lämmitellessä, mutta ainakaan ei keulinut kunnolla kuten joskus rallykisoissa.

Meidän suoritus:


Alussa varsinkin tuli muutamia ohjelmasta poikkeamisia, mutta sitten parani. Ihan ei ollut sitä parasta menoa ja meininkiä mitä meillä on ollut, mutta jännittämiseen nähden meni niin hienosti! Femman kanssa on kyllä niin hauska tehdä!

Tällä suorituksella saatiin tuomareilta seuraavat pisteet ja kommentit:

Outi Tastula: Olipa pläjäys, Femma teki kaikki sata lasissa, mutta malttoi silti tarpeen vaatiessa pysähtyäkin. Liikkeet eivät hajonneet, vaikka vauhtia oli paljon. IHANA! 
Pisteet: Määrä 45 Laatu 43 = Tekniset pisteet 88; Kumppanuus 46 Koreografia 47 = 93 
Kokonaispisteet = 181

Nadja Böckerman: Innokas koira ja vauhdikas meininki! Paljon monipuolisia liikkeitä, muutamia kieltoja. Paljon kivoja yksityiskohtia ohjelmassa. Alku oli hauska ja "tarinaan" sopiva. Hieno alokasluokan ohjelma :)
Pisteet: Määrä 47 Laatu 45 = Tekniset 92; Kumppanuus 45 Koreografia 46 = 91
Kokonaispisteet = 183

Salla Haavisto: Huikee alku! Paljon liikkeitä ja hienoja ajoituksia! Mahtava tekemisen meininki! Teitä olisi katsonut pitempäänkin :) Hyvä Musiikki!
Pisteet: Määrä 45 Laatu 44 =Tekniset 89; Kumppanuus 43 Koreografia 46 = 89
Kokonaispisteet 178

Eli yhteensä kokonaispisteet 180,67 p.

Tällä suorituksella sijoituttiin luokkamme ensimmäisiksi ja saatiin KUMA, jihuu!! 
On se vaan niin hieno tanssikaveri! Parasta on se iloisuus ja into, jolla Femma on aina mukana. Nyt vähän sitten mietitään siirrytäänkö Kuma saatuamme suoraan avoimeen luokkaan, vai vieläkö kisaillaan alokkaassa. Todennäköisesti siirrytään avoimeen, sillä kovasti polttelisi jo uuden ohjelman tekeminen.

Kivaa oli pitkästä aikaa olla mukana koiratanssikisoissa. Koiratanssaajat ovat niin mukavaa porukkaa ja kisoissa on aina niin hyvä ja kannustava tunnelma, tykkään kovasti. Nytkin oli paljon hienoja ohjelmia katsottavana, ja moni saikin alokasluokasta kuman napattua itselleen. Onnittelut kaikille suorituksiinsa tyytyväisille!

Ei kommentteja: