perjantai 17. helmikuuta 2012

Taas tokoilemaan

Taisi olla aika tasan vuosi sitten, kun Ässän kanssa päästiin Herhaun tokoryhmään. Puoli vuotta siellä oltiin, kunnes motivaation puutteen ja agility-kiireiden/innostuksen takia lähdettiin ryhmästä. Syksyllä kuitenkin toko-kärpänen puraisi, kun olin kokeissa talkoilemassa. Siellä huomasin, että eihän se homma niin tiukkapipoista olekkaan. Kisoissa oli myös erikoisvuottajaluokassa americancockerspanieli, jonka tokoilu muistutti Ässän puuhastelua. Siinä tuli sitten mieleen, että miksei mekin!

Ja niin historia toistaa itseään, ja päästiin taas Herhaun tokoryhmään, vieläpä samaiseen kuin vuosi sitten! Ehkäpä se ura tästä urkenee, ja mekin päästään vielä joskus kokeisiin. Kyllä tässä taas onkin into piukeana toko-juttuja puuhasteltu, ja kivalta näyttää. Kun vielä saataisiin kestävyyttä suoritukseen, ettei tarvitsisi niin usein palkata, voisi kokeisiin mennäkkin. Liikkeet kun periaatteessa on jo hallussa.

Ollaan nyt parina viimepäivinä tehty kunnon pitkät hankilenkit jäällä! Ässä on painanut innokkaana hangessa ja tutkiskellut rantamökkejä. Ohessa pari kännykällä räpsäistyä kuvaa.


Ei kommentteja: