torstai 21. syyskuuta 2017

Syksyn keppitreenit

Femma ja Hilppa

Syksy tuli, ja kesälomakuvatkin ovat vielä käsittelemättä. Kesälomakuvia ehtii päivitellä myöhemminkin, mutta nyt tähän väliin syksykuulumis-kuvia. Ollaan siirrytty Femman kanssa takaisin pk-seudulle ja Ässäkin oli täällä hetken menossa mukana. Ässä on ollut kesän jäljiltä aivan superissa kunnossa ja saanut lisää lihasmassaa varsinkin takapäähän. Jumittunut alaselkä hoidettiin fyssarilla, mutta muuta ihmeempää ei Ässästä tällä kertaa löytynyt.


Femman kanssa on palailtu pikkuhiljaa arkeen myös keppien suhteen. Olen tykännyt kovasti verkoilla keppien opettamisesta, sillä se on tuntunut sopivan meille niiin paljon paremmin. Nyt ollaan saatu edettyä verkoista ohjureihin, jotka toivottavasti on helpompi häivyttää pois.

Saatiin meidän keppitreeneistä videota, mutta fb hienosti huononsi laadun. Tällä hetkellä Femmalla on kiva tekemisen meininki keppien kanssa.Syksy taitaakin mennä pitkälti agilityn parissa, sillä koiratanssiryhmä jää aikatauluongelmien takia pois listalta. Harmi homma, mutta ehkä nyt olisi aika päästä aksailussakin eteenpäin. Tälle vuodelle on tiedossa viikottainen ryhmäpaikka ja omatoimitreenivuoroja.

Käytiin myös pistäytymässa Kiikalassa tapaamassa Hilppaa. On se vaan mainio tyyppi! Femmalla on kuvissa valjaat, Hilpalla ei.
Reipas pieni partiolainen!

Tytöt juoksee kilpaa


Ihana Hilppa!

Ja pakko vielä loppuun lainata pari Seijan ottamaa kuvaa meidän lenkiltä. Kuvissa Femma on niin itsensä näköinen. 

Paras harrastus kesät talvet


Alasvierivät kivet on aikas kivoja

Järkevän eläimen järkevä keppi

2 kommenttia:

kehveli kirjoitti...

Kiva kun kävitte! Kiitos ❤

Anne kirjoitti...

Oli kiva taas käydä! <3