maanantai 20. lokakuuta 2008

Mitäpä se ei söisi

Pohdiskelin tässä yks päivä, että löytyyköhän sellaista ruokaa, jota Ässä ei söisi? Sipulia on maistanut, appelsiininkuoria yrittänyt.. Huvikseni kokeilin etikkapunajuurta, ja sekin upposi poikaan kuin paraskin herkku. Tutkimuksen tulos: Pohjaton maha ja olematon makuaisti.

Ässä on ollut dietillä nyt jo kuukauden. Paino on edelleen siinä 9.2 kg paikkeilla ja poika tuntuu laihtuneen. Mutta vain vähän. Vieläkin on makkaraa kylkiluiden päällä, niin ettei niitä tunne. Vähennän siis jälleen pojan ruoasta desin, että laihtuisi nyt normaaleihin mittoihin. Onkohan sillä toisella pallilla enää mitään mahdollisuuksia tulla tuon läskikerrostumien lävitse..

Eilen meillä jäi koirakoulu väliin, koska satoi. Siitä sainkin kipinän, että pitäisi jonkinlainen sadepuku tuolle ostaa. Lenkillä vielä menee näillä lämpötiloilla, vaikka sataisikin, mutta koulutuskentillä pitää seisoskella, ja siinä ehtii tulla vilu. Ja entäs sitten kun räntäsateet iskee. Lisäksi ostoslistalla on fleksi (nyt kun kakara osaa jo jotenkuten kävellä hihnassa) ja valjaat kunnon heijastimilla.

Tosta hihnakävelystä vielä! Se menee yleensä jo tosi hyvin, vaikka välillä vähän innostutaan liikaa, ja silloin vedetään. Vielä on harjoiteltava, mutta hanskassa alkaa pääosin olla. Flexin ostan oikeastaan metsälenkeille, onhan se vähän sama kuin vapaana olo. Varsinkin kun Ässä harvoin menee kauas. Ässää ei voi pitää vapaana kuin tietyillä metsäalueilla, joten tuo flexi on sitten niitä muita metsäaluieita varten.

Korvaa vaivaa vielä hiiva, joten jälleen ollaan puhdistus- ja lääkitsemislinjalla. Nyt se ei kylläkään ole niin paha kuin viimeksi, Ässä ei raaputa korvaa lähes ollenkaan. Ehkä se viimekertainen hiiva ei hoitunutkaan kunnolla, ja innostui uudestaan. Nyt kyllä vedän sitä lääkettä korvaan vielä reilusti sen jälkeen, kun töhnän tulo on loppunut. Että päästäisiin siitäkin.

Ei kommentteja: