perjantai 28. marraskuuta 2008

Lumikoiria

Käytiin Ässän kanssa edellispäivänä lenkillä mettässä kameran kanssa. Kylläpä turkkiin tarttuikin lunta! Kauheat paakut takana nivusissa, niin että juokseminenkin näytti kanin hyppelyltä. Mukavaa. Eikä tuon kutaleen karvat edes ole kasvaneet vielä hirveän pitkiksi.. No, kyllä tuo lumessa rymysikin ihan innoissaan. Ja ihan puhki oli tietenkin lenkin jälkeen loikittuaan kaiken aikaa jättimäisissä kinoksissa. Harmi, että tänään meni plussan puolelle


Kova meno oli päällä, vaikka lunta oli välillä rintaan asti.

Haju!

Välillä rauhoituttiinkin

Muita jänniä juttuja:

Ässällä uusi hiiva jälleen. Tällä kertaa kyllä jatkoin lääkitystä jo töhnän loppumisen jälkeenkin viikon pari. Mutta ei. Sieltä se taas pukkaa, seuraava kokeilu on sitten ruoan vaihto. Siirrytään varmaan syöttämään vehnätöntä Purinan tai Royal Caninin ruokaa, jos se vaikkapa sillä asettuisi. Toivottavasti :(

Rakennettiin Ässän kanssa pihalle jättimäinen lumikoira! Ässä oli suureksi avuksi mm. pureskelemalla ja kuopimalla mun pyörittämiä palloja ja juoksemalla lumipallojen perässä. Mutta hauskaa oli :)

On niin kiva, kun marsut ovat mun huoneessa. En haluaisi laittaa niitä takaisin saunaan, mutta pakkohan ne on. Blokkaavat niin pahasti ton mun vaatekaapin. Mutta on kyllä niin kiva, kun kuikertelevat tuossa vieressä, kun datailen :) Saunassa on kyllä eräs pikku ongelma. Siellä oleva viemäri jää peittoon, kun marsuhäkki menee päälle. Sieltä nouseva kosteus ei pääse haihtumaan, ja siten kostuttaa lattian ja marsulan pohjan (ja sehän oli pöytäliinasta tehty). Nyt sinne pitäisi rakentaa joku kehikko alle, toivottavasti se auttaa!

Ainiin! Ässä ei ole enää kuseskellut sisälle. Ulos kyllä alkaa kuseskelun määrä lisääntymään, että taisi tajuta kuseskelun idean nyt ;) Hyvä homma kyllä, alkoikin ketuttaa lammikoiden siivous. Toivottavasti nyt lopullisesti on siirtynyt sinne ulos merkkailemaan.

Ei kommentteja: