keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Pidennetty viikonloppu

Mulla oli äsköttäin koeviikko, mutta vain pari koetta alkuviikosta. Niimpä suuntasimme Ässän kanssa pidennetylle viikonlopulle torstai-aamuna Saloon! Äiti oli ihan innoissaan taas Ässän tulosta, ja kyselikin jo, milloin saa sitä pidemmäksi aikaa hoitoon. Vapuksi lupasin sitten viedä Ässän sinne pariksi viikoksi, kun itsellä on kuitenkin silloin hirveästi ohjelmaa.



Kävimme Salossa yhdessä äidin isin ja Ässän kanssa jäällä. Isä otti myös sukset mukaan, ja paineli jäällä hurjaa vauhtia. Ässähän ei tietenkään voinut jäädä kakkoseksi, joten se pinkoi isän perässä. Jonkun matkan päästä se huomasi meidän jäävän jälkeen, joten palasi meitä katsomaan, ja pinkaisi sitten samantein taas isän perään. Isä teki vain parin kilsan lenkin, mutta Ässä veteli sillä välin varmaan 5 kilometria.. Kauaa emme siis jäällä viihtyneet, mutta oli kiva pistäytyä.






Kävimme myös lenkillä taas Katin ja Roope-collien kanssa. Kameran muistin tosin ihan loppuvaiheessa, joten kuvat jäivät vähäisiksi. Oli kuitenkin kiva käydä seurassa lenkillä, sai Ässäkin vähän koiraseurassa lenkkeillä.




Käytiin muuten myös Iidan ja Wandan kanssa koirapuistoilemassa ennen Salon reissua. Kuvia tuli räpsittyä muutama, mutta tässä nyt pari. Wanda on siis leonberginkoira. Huomaa muuten, että nämä kaksi vikaa kuvaa on järkkärillä otettu, kun ekat kuvat on iskän digipokkarilla räpsitty..




Tuli nyt vähän kuvapainotteisempi päivitys, toivottavasti ei tuki koko blogia :D

2 kommenttia:

iidaer kirjoitti...

hyvii kuvii! wanda näyttää tos ylemmäs ihan luiskaperäseltä sakemannilta :---D ahhah.

Anne kirjoitti...

Kiitos! Mullon nii hyvät kuvakulmat vaan ;D