perjantai 29. huhtikuuta 2011

Muutto ja töitä

Kai sitä pitäisi taas vähän kuulumisia päivitellä, kun edellisestä toko-kerrastakin jäi jutut kirjoittamatta. Siitä voisinkin sen verran sanoa, että kouluttajan ohjeen mukaan seuraamista ei treenata enää kuin korkeintaan pätkä päivässä. Ja käskyksi vaihdetaan toinen, sivu, jota ollaan käytetty aiemmin sivulle tulossa. Että näin. Nyt treenit on tosin jäähyllä, kun Ässä lähti kahden viikon lomalle äitini luokse minun vappukiireideni takia.

Mutta uutisiin: sain kesätöitä Tampereelta, joten täällä pysymme kesän. Lisäksi sain auton kesäksi lainaan, joten lenkkimaisemiakin voi mukavasti tarpeen tullen vaihdella. Kesällä on myös muutto edessä heinäkuussa, kun kämppikseni vaihtaa kämppää. Muutan siis itse poikaystäväni Villen kanssa yhteen, joko aluksi tähän nykyiseen kämppään tai sitten heti johonkin kaksioon. Tämä nykyinen kun on kolmio, joten yksi huone jää ylimääräiseksi.

Minulla on ikävä pientä Persiljaa (taas yksi typerä lempinimi lisää Ässälle), varsinkin kun kelit ovat niin kauniit. Nyt on toisaalta hyvä, kun saa mennä ja tulla miten lystää, vaikka tietenkin marsuja onkin hoidettava. Niiden siirto olohuoneeseen olikin loistoidea, sillä siivoamiseen meni viimeksikin vain puoli tuntia! Ja siivoaminen on oikeasti ihan kivaa, kun säkkejä ei tarvitse raahata eestaas, koko kämppää ei tarvitse imuroida jne. Muutenkin on tullut paljon enemmän nyt energiaa puuhailla niiden kanssa.

Ei kommentteja: