maanantai 30. heinäkuuta 2012

Ässän loma

Multa on tainnut kaikkien näiden marsujuttujen lomassa jäädä kertomatta, että Ässä on ollut kokonaiset kaksi viikkoa lomailemassa Salossa vanhempieni hoivissa. Ja täytyy sanoa, että tämä kaksi viikkoa tuli tarpeeseen itse kullekkin! Vanhempani saivat säpinää marjareissuihinsa ja äiti lenkkiseuraa, minä sain rauhassa tehdä ylitöitä ja viettää rentoa huoletonta arkea ilman jokapäiväisiä pakollisia lenkkejä, ja Ässä sai painaa Salon metsissä parhaimmillaan neljän tunnin marjareissuilla ilman huolen häivää, tokokiemuroita ja pitkiä yksinoloja. Nyt viikonloppuna lähdin kuitenkin Ässää noutamaan, sillä äitini loma oli loppumassa ja olihan sitä itselläkin ikävä kutaletta. Ässäkin tuntui lähtevän ihan mielellään mukaani, vaikka selkeästi myös "mummolassa" oli ollut mukavaa. Ihanaa, kun voi tällaisia järjestelyjä tehdä, saatanpa talvellakin päästää Ässän vaikka viikon lomalle Saloon!

Salossa käytiin sitten Ässän kanssa kaverini mökillä tämän Roope-colliensa kanssa. Muutamia laiskoja räpsyjä tuli taas siinä auringonoton ja uimisen lomassa tehtyä. Roope oli kuumuudesta huolimatta tuomassa innoissaan palloa Ässän retuuttaessa niitä tilaisuuden tullen lähimpään puskaan revittäväksi. On siinäkin meillä kaksikko!


Rambo-mukelo on edelleen yksin, mutta kaverisuunnitelmia ollaan pohdittu ja Rambon kasvattajan kanssa keskusteltu. Saattaapi jopa olla, että Rambo lähtee kosiomatkalle.. Tämä viikonloppu meni kuitenkin Salossa ulkotarhassa lomaillen, toki yöt oli sisällä. Rambo nautti täysillä ulkona olosta, ja muutenkaan ei tunnu olevan ahdistunut yksinolosta. Tavallista enemmän aktiviteettia se kuitenkin vaatii, häkistä pitäisi päästä ulkoilemaan päivittäin ja mielellään koko illaksi. Rambolle seuran saaminen on siis helpotus meille ja riemuvoitto Rambolle.Ei kommentteja: