sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Kesän viettoa

Nyt on päivitysten kirjoittelu selvästi jäänyt vähemmälle töiden ohessa, niinkuin ennalta vähän ennustinkin. Yleensä vaan töiden jälkeen on niin paljon muuta tekemistä, ettei oikein jaksa ruveta kirjoittelemaan tekemisistään. Tälleen viikonloppusin on onneksi enemmän aikaa, niin ehtii kirjoittelemaankin.Uintia ollaan edelleen harrastettu mukavasti, olenpa jopa kahtena kertana mennyt Ässän seuraksi pulikoimaan. Kyllä tässä Hervannassa on ihana lenkkeillä ,kun järviä on joka puolella. Pääsee Ässäkin uimaan useasti ja pitkään, niin on sitten mukavampi lenkkeilläkkin. Ässällä muuten todettiinkin taas korvassa hiivatulehdus, liekö liiallisesta uimisesta johtuvaa.. Toivottavasti lähtisi nyt lääkkeillä, vaikka onkin edelleen pulikoinut ahkerasti.

Ollaan myös käyty kaverin ja tämän chihujen mukana treenaamassa koiratanssia oikein hallissa! Saatiinkin siinä hyviä vinkkejä ja kommentteja nykyisestä osaamisesta ja miten tästä kannattaisi edetä. Tällä hetkellä Ässän meno näyttää aika hyvältä, kun sillä on selvästi kivaa. Nyt pitäisi vain opetella lisää temppuja ja myös oikealla puolella seuraamista, sekä sitten musiikin tahtiin useamman liikkeen suorittamista peräjälkeen. 

 Ässän taidonnäyte kuolleena leikkimisestä. Ässä laittaa aina etutassut kohti kattoa.. :D

Tokoakin käytiin tekemässä, ja sujuikin aika kivasti. Etäpalkka näyttää toimivan Ässällä ihan hyvin, ja siitä on apua pidempiin suorituksiin. Nyt on Tappien ryhmästä toko-taukoa, mutta heinäkuun lopussa tehdään sitten mölli-koemaiset treenit! Jos menee hyvin, niin voisi ehkä niitä kokeitakin joskus harkita..

Piti myös taippareita katsella, sillä olen päättänyt nyt niitä kokeilla Ässän kanssa! Kyllä tällä hetkellä luulisi, että niistä läpi päästäisiin, joten haluaisin mennä kokeilemaan. Pitääkin illalla ottaa tavoitteeksi löytää jotkut sopivan lähellä olevat. 

Kamera ei ole hirveästi lenkeillä mukana pyörinyt, vaikka ilmat ovatkin suosineet. Olen vain nauttinut auringosta ja lenkkeilystä ilman kameraa, joten tämän postauksen kuvat ovat juhannuksen Salo visiitiltä, kun en niille omaa albumiakaan tehnyt..


2 kommenttia:

Jannika kirjoitti...

Ihana "kuollut" Ässä :D Jedin kuolleensa oleminen on aika samanlaista :D

Jannika kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.