sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Joulumarsun tytär

Lähes tasan vuosi sitten tässä blogissa esiteltiin juuri ennen joulua muuttanut marsuasukas, Rambo. Nyt vuotta myöhemmin minulla on ilo esitellä meille eilen muuttanut Rambon tytär, mustavalkoinen vielä nimetön viisiviikkoinen tirriäinen:


Näissä kahdessa on selvästi samaa näköä, vaikka väri onkin eri. Naamakuviot ovat aika samankaltaiset ja tytölläkin on samanlaiset pystyt korvat. Tytön äiti on varsin rauhallinen marsurouva, joten ehkäpä tästä tirriäisestä tulee Ramboa rauhallisempi. Ensimmäinen reaktio meille muuttaessa oli syväjärkytys, ei uskaltanut pieni edes liikkua häkissä. Sitten tulivatkin isot pahat Mustikki-täti ja Rambo-isukki, jotka juoksuttivat pientä ympäriinsä. Nyt on pahin hulivili laantunut, ja Rambo ainakin suhtautuu pikkuiseen oikein hellästi. Matami-Mustikki sen sijaan pitää kuria, hänen nenilleen eivät mitkään tyttöset hypi! Välillä tirriäinen juokseekin isukin luokse turvaan, jolloin Rambo pysäyttää Mustikin kurinpalautukset. Äskettäin koko kolmikko kuitenkin kökötti yhdessä saman kopin alla sulassa sovussa, joten ehkä se Mustikkikin on lopulta ihan kiva täti.

Loppuun vielä yhteiskuva ylpeästä isästä ja järkyttyneestä tyttärestä. Kuvasta ei oikein välity likan koko, se on kooltaan kultahamsterin luokkaa. Ihanaakin ihanempi joululahja. Näissä tunnelmissa onkin hyvä toivottaa hyvää joulua ja iloista uuttavuotta kaikille blogissa vieraileville!



1 kommentti:

Omituiset otukset kirjoitti...

Hei, anteeksi mainostus. En voinut kuitenkaan vastustaa kiusausta, sillä blogisi on kaikinpuolin upea. Käyhän kurkkaamassa blogilista Omituiset otukset ja liity ihmeessä sivujesi kanssa!