sunnuntai 9. joulukuuta 2012

JuhlahumuaTähän alkuun kiitokset tunnustuksesta, joka tuli Tassuttelua ajokin tahtiin blogista! Mukava kuulla, että joku tykkää lukea meidän blogia :) Kannattaa käydä tsekkaamassa kyseinen blogi, sillä itse en ole ainakaan ennen törmännyt bloggaaviin ajokoiran kanssa harrastaviin ihmisiin. Erottuu siis edukseen, ja kaiken lisäksi Virkku on vallan suloinen lurppakorva. En kuitenkaan tällä kertaa  jaa tunnustusta eteenpäin, sillä juuri vastikään samanlaisen tunnustuksen sain ja jaoin eteenpäin. Selailinkin juuri blogini lukijoita ja sieltä löytyi muutama mielenkiintoinen uusi tuttavuus.Vielä kun löytäisin sinne uudestaan..


Itsenäisyyspäivän tienoilla oltiinkin sitten Ässän kanssa Salossa viettämässä veljeni ylioppilasjuhlia. Ässästä oli varsin ihanaa, kun isovanhempani olivat kylässä, talo tulvi ihania herkkuja ja myös uusia kasvoja nuoltavaksi. Äitini ja mummini yhteistyö takasi sen, että pieni ikinälkäinen spanieli ei jäänyt paitsi juhlaherkkujen maisteluista, joten se pääsikin maistelemaan ainakin savulohta, smetanaa, täytekakkua ja kinkkukiusausta, puhumattakaan ihanista Salovierailulle jo tavaksi tulleista possunkorvista ja hammasharja-luista. Onneksi Ässän maha kesti kaikki ihanuudet ilman ristiriitaa. Sukuloiminen ja juhlinta siirsivät lenkit aina pimeään aikaan, mutta Ässää se ei näytännyt yhtään haittaavan, kun kotona oli niin paljon rapsuttelijoita.

Ässä myös yllätti hyvällä käytöksellään vieraiden saapuessa, kaipa se osaa olla vieraskorea. Se usein haukkutervehtii tutut ja joskus tuntemattomammatkin vieraat, mutta nyt se ilmeisesti aisti poikkeavan tilanteen ja selaili joukossa mukavan rauhallisesti. Yritin myös ottaa Ässästä kuvaa ruusun kanssa, mutta koska Ässä pienoisella yli-innokkuudella lyttäsi sen, niin saatte tyytyä pelkkään ruusuun.

Meillä oli perjantaina myös tanssitreenit, kahden viikon päästä pitäisi esittää näytöksen ensimmäinen osa! Kaikki liikkeet eivät ole vielä täysin kasassa koko paketista puhumattakaan, joten seuraavat viikot ovat hyvin treenintäytteisiä. Katsotaan millaiseen pakettiin ohjelma saadaan ja joudunko tekemään paljon kompromissejä. Jännittää!

Ei kommentteja: