torstai 28. maaliskuuta 2013

Gerbiilien uusi asumus

Edellisessä päivityksessä en kertonutkaan, että Salosta tarttui mukaan Ässän juoksukuvien lisäksi myös uusi (käytetty) terraario gerboille. Vanha terra oli kokoa 70cm x 40cm x 40cm, ja nykyinen 100cm x 40cm x 45cm, eli pituutta tuli lisää huikeasti ja korkeuttakin hieman. Kurpitsaiset ovat ihan onnessaan uudesta asumuksesta sekä lisätilasta ja -purusta. Kyllähän tuolla nyt kelpaa spurttailla!

Vanha terra lähtee tänään uuden ihmisen matkaan

Gerbiilit ovat jo jonkin verran kesyyntyneet, vaikka ovatkin edelleen säpsäköitä. Suuri erävoitto tehtiin siinä, että sain ne siirrettyä vanhasta terrasta uuteen kädessä pitäen ilman, että ne yrittivät singota joka suuntaan tai hyppiä kädestä. Makupalojen syöttely on siis kannattanut, niistä tulee kerta kerralta rohkeampia. Uusi terra on myös uuden pöydän ansiosta korkeammalla, joka on tuntunut lisäävän niiden rohkeutta entisestään. Onhan pienen saaliseläimen mielestä ylhäältä tuleva liike paljon pelottavampaa, kuin samalla tasolla tapahtuva liikehdintä.

Loppuun vielä pari huonohkoa kuvaa pojista. Pippin (eli vaaleampi) on tummentunut meillä asuessaan ja se on oikeastaan nyt aika nätin värinen. Parhaiten eron huomaa päästä, joka on tummentunut selvimmiten.Vanha kuva täällä. Muutenkin pojat ovat nyt aikuisemman näköisiä.

Kaverin kyljessä on kiva olla


Ei kommentteja: