torstai 27. kesäkuuta 2013

Huh hellettä

Pari helteistä päivää takana ja tänään sitten ukkosta ja sadetta. Tällä viikolla kaksi lenkkiä on tehty niin, että ollaan vain menty joko Villen tai kaverin kanssa uimaan ja napattu Ässä mukaan. Ei siinä, uiminenhan on mitä parhainta liikuntaa ja Ässä onkin ollut ihan fiiliksissä. Uimista ihanien ihmisten kanssa mielin määrin!Harrastuspuolellakin on taas vähän enemmän meininkiä: ensiviikolla alkaa rally-toko ja yritin ilmoittaa Ässän spanieleiden taipumuskokeisiin. Vielä ei vain ole meidän pääsystä tietoa, pidetään peukkuja. Onneksi elokuussa on toinen koe suht lähellä, johon sinne seuraavana yritetään jossei nyt tärppää! Myös koiratanssiin pitäisi tosissaan valita musiikki uutta ohjelmaa varten, sillä parin kerran päästä meillä on treenikertana musan kuuntelut. Ja syksyllä sitten onkin TAMSK:in omat kisat, jonne ollaan menossa. Iiks!


Mutta ei jotain hyvää ettei huonoakin. Kille pääsi (joutui) tänään kanssani ensimmäistä kertaa eläinlääkäriin. Se on ollut nyt maalis-huhtikuusta asti aika syömätön ja kova nukkumaan, joten varasin sille ajan eläinklinikka Oivaan. Konnille nyt on ihan normaalia ruveta nukustelemaan ja "horrostamaan", mutta kevät oli siihen outo aika ja tätä on jatkunut ihan liian kauan. Olin positiivisesti ilahtunut lääkärin kilppari-tietämyksestä, vaikka ei kuulemman edes ole klinikan osaavin näissä asioissa (varsinainen tietotaituri oli lomalla). Hoidoksi saatiin nokan lyhennys, antibiootit ja matolääke (jota tosin itse ehdotin/pyysin), eikä hintana ollut kuin 66 e. Killellä on aina ollut pitkähkö nokka, mutta on nyt ehkä kasvanut entisestään, joten lyhennettiin varmuudeksi. Antibiootit sai mahdolliseen suolistotulehdukseen, joka voisi olla syy ruokahaluttomuuteen. Klinikalla tuli tosin ilmi, että jotain herra on selvästi syönyt ja juonut edes vähän, sillä ensimmäisestä käsittelystä eläinlääkäri sai päällensa kakat ja nokan leikkauksesta pissat. 

Kotiin tullessamme olin varma herra kiukkupussin rientävän kiukuttelemaan jonnekkin nurkkaan, mutta se yllättikin iloisesti asettumalla valolampun alle ja aterioimalla tuoreita voikukan lehtiä. Liekö nokan leikkaus auttanut tai sitten ponteva hanttiinlaitto lääkärillä nosti nälän pintaan?

Ei kommentteja: