tiistai 18. kesäkuuta 2013

Kesäinen kiire

Monesti on pitänyt tännekkin päivitellä kuulumisia, mutta kuvien puutteesta on jäänyt. Usein kamera on kiireen keskellä unohtunut kotiin, vaikka säät ovatkin suosineet. Kesällä on paljon menoja varsinkin viikonloppuisin, mutta antaa olla. Syksyllä voi sitten taas vetäytyä enemmän kodin turviin, kun kesän on saanut huidella milloin missäkin ja mieluiten ulkona.


 Nyt annetaan mennä vain! Huom. uusi sporttinen kesäturkki.

Työtkin ovat jotenkin rennompia tai ehkäpä itselle sopivampia, kun iltaisin jaksaa tehdä vielä vaikka mitä! Toimistotyö myös kannustaa mukavasti viettämään vapaa-aikaansa ulkona, joten Ässäkin on saanut nauttia enemmästä ulkoilusta. Ohjelmaan tosin on kuulunut aika paljon koiratontakin menoa, onneksi Ville on ollut Ässän kanssa silloin kotona. Helpottaa kummasti koirallisen arkea tuo toinen ihminen ihan läsnäolollaankin.. Toivottavasti loppukesästä saisin keskittyä ehkä enemmän koiramaisempiin juttuihin. Tanssitreeneissä ollaan viikoittain käyty, mutta uuden ohjelman miettiminen on jäänyt lähinnä satunnaisten uusien temppujen opetteluksi. Treeneistä on silti saanut aina poistua hymy huulilla (kuten tänäänkin). Se jos mikä kertoo onnistuneesta lajivalinnasta.

Ässä kävi hierojallakin ihan tsekkauskäynnillä. Se on ollut erittäin hyvävointinen, aktiivinen, riekkuva, iloinen ja kiva kaveri. Hierojalla ei löytynytkään kuin pientä jäykkyyttä/jumia selässä, mutta ei mitään suurempaa. Räyhytkin ovat nyt kuin muisto vain, enää vaan silloin tällöin vähän haukuskellaan epämiellyttäville yksilöille. Nyt mukaan on tosin tullut uusi ihastuttava tapa haukkua ihmisille rappukäytävässä... Eipä tosin johdu lihasjumeista vaan hihnan toisesta päästä.

 Uinut spanieli on onnellinen spanieli

Juhannus lähestyy kovaa kyytiä, ja tänä kesänä Ässä pääsee viettoon mukaan! Menemme maalle kaverin luokse, jossa kakkara saa riekkua vapaana, jahdata kissoja (pahapaha!), pulikoida järvessä ja järjestää muita vastaavia huvituksia kanssaeläjille. Ehkäpä juhannuksen jälkeen olisi siis tarjolla enemmän kesäisiä kuvia, jopa ihan banneriinkin asti!

Ei kommentteja: