sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Käsin kursittu

Satoihan se lumi tännekkin vihdoin

Ässän joululahjaksi saama Hurtan fleecehaalari koki kovan kohtalon minun tarttuessani saksiin ja pistäessäni lahkeita vähän uusiksi. Etulahkeiden liian pienet resorit leikattiin pois ja vaihdettiin vanhoista sukista väsäiltyihin resoreihin ja takalahkeiden liian pitkät lahkeet vedettiin raalla kädellä lyhyemmiksi. Kaikki tietysti käsin, sillä eihän opiskelijalla ole varaa ompelukoneeseen (kun ne rahat menee siihen koiraan). Muutamat kirosanat lenteli lahkeita kursiessa, katsotaan montako kertaa saan paikkailla työni tuloksia. Mutta nyt se on valmis, ellen päätä vielä takalahkeisiinkin taikoa jonkin sorttisia resoreita. Pitää viedä haalari kunnon metsälenkille ja päättää sitten, tarviiko se vielä fiksailua.


Haalarista huolimatta meidän tanssitreenit on edelleen ollut selkäjumien takia pannassa. Kylmä halli kun selkeästi pistää Ässän entistä juntturampaan, joten vaakakupissa painanut koiran hyvinvointi on voittanut treenihimot mennen tullen. Onneksi tähänkin saatiin eilen lääkettä lämpimällä dt-areenalla järkätyillä koreografia workshopilla, jossa Ässälle saatiin kouluttajan ohjauksella kasattua loppuohjelman koreografia valmiiksi! Ohjelmahan on siis käytännössä treeniä vailla valmis ;) Onneksi syksyllä muodostuneella porukalla saadaan jatkettua näitä lämpimän hallin viikkotreenejä maaliskuuhun asti, joten ainakin yksille viikkotreeneille päästään kylmyydestä huolimatta!

Aamulenkki tehtiin tänään sorsalammen ympäri lunta ihastellen. Ässäkin sai uutta intoa hihnalenkkeilyyn lumesta, sillä kipeäselkäisenä sitä ei aina hihnalenkit kiinnosta. Kohta lähdetään vielä Tupu-kelpien kanssa koirauimalaan, joten Ässä pääsee uinnilla virvoittelemaan selkäänsä. Harmiksi siellä ei ole sorsia uimakavereina, pitää olla lelut kuulemma omasta takaa..

 


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Duunaile takajalkoihinkin resorit, niin pysyy lämpö polvien alueellakin. Kivan näköiset nuo etujalkojen villaresorit :)

Anne kirjoitti...

Kiitos! :) Yllättävän hyvin onnistuivatkin omat käsityölahjani huomioon ottaen. Takajalkojen suihin ompelin itseasiassa kumilangat kaventamaan lahjetta, joten luulisi polvien nyt pysyvän lämpimämpänä. Etujalkojen kaltaiset resorit olisi kyllä valmiina, mutta katsotaan ompelenko niitä. Pukeminen on nykyisellään huomattavasti helpompaa :)