maanantai 27. tammikuuta 2014

Viikonlopun tehotytöt

Jiihaa!


Lenkkeily on ollut viimeaikoina Ässän mielestä aika tyhmää. Viimeviikolla oli torstaina ja perjantaina kovempia pakkasiakin, joten annoin Ässälle periksi ja käännyttiin aikaisin kotiin. Pöljää ulkoilla perässä vedettävän koiran kanssa, joka vastaa "Mennäänkö kotiin?" kysymykseen ottamalla hirmuisen juoksuspurtin koko hihnan mitalla kotia päin. Viikonloppuna pakkaset kuitenkin hellittivät ja lähdettiinkin jäälle chihu-tytöt seuranamme. Ässä tiesi heti kotoa lähtiessä, että nyt on kivaa tiedossa ja riemulla ei ollut rajoja autolle rynniessä. Tytöillä oli kovasti juoksut menossa, mutta siitä Ässä-rukka ei tajunnut tuon taivallistakaan.

Ässä: "Jeejeejee, tytöt on kivoja vaikka haiseekin hassuilta"

Naava nautiskelee

" Ja sit taas mennään!"

Hilla ei hötkyile

Mukavaa miten vähän Ässä tyttöjen juoksuhajuista välittää. Kerran se nuuhkaisi kumpaakin takapuolesta, mutta sitten homma jatkui kuten ennenkin. Hilla ja Naavakaan eivät välitä Ässästä tuon taivaallista. Saa nähdä miten Ässä suhtautuu tulevaan narttuun ja sen juoksuihin, 24/7 juoksuisen nartun kanssa samoissa tiloissa oleminen voi havahduttaa myös Ässän tajuamaan homman nimen. Ehkä nartun ottaminen tähän talouteen olikin fiksumpaa, sillä tyttöjen perään kovasti hinkuva poika olisi voinut aiheuttaa suuremmat ihmetykset tottumattomassa kuin nartun juoksut.

"Tästä saat ja tästä!"
 Ja kotia kohti

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nuo on niin loistavia kuvia! Naava pyysi lähettämään Ässälle sellaisia terkkuja, että täällä meidän Ruoveden Kämpän lähellä on paljon hienoja kallioita ja jäätä juostavaksi. ;)

Anne kirjoitti...

Kiitos! Oi että, pitääkin sitten tulla sinne ajan kanssa visitoimaan, että pääsee oikein retkipuuhiinkin ;) Mahtaa Naava olla onnensa kukkuloilla siellä seikkaillessaan.