lauantai 17. toukokuuta 2014

Se ois kesä ny

Viikonlopun lämpölukemat ovat kohonneet kesäisiin lukemiin, joten kai se vihdoin ois kesä! Käytiin tänään Femman kanssa tunnin verran haahuilemassa metsässä järven rannalla ja samalla ulkoilutin taas kameraa. Jännä reissu oli, Femma pääsi riekkumaan järveen ja itse tipuin jonnekkin kaatuneen puun repäisemään sammaleenpeittämään koloon. Säikähdin ihan tosissani, mutta Femmasta kaikki oli jotain hauskaa leikkiä ja se punnersi itsensä päälleni ähistessäni pois kolosta. Sitten se totesi "luolan" (oli niin syvä, että pudotessani olisin mahtunut sinne kokonaan) olevan huisin nastaa ja änkesi itsensä sinne. Kummallinen koira.

Oli huisin hauskaa läträtä vedellä ja sen jälkeen hepuloida ympäriinsä  


 Sinne tipahdin, Femma kipittää siellä jossain

Ja eikun järveen!

Ja loppuhepuli 


5 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Ihanan vauhdikas pikkulurppa! Se on hirmuisen kiva kun on pentu näin kesän alussa, ehtii nähdä ja kokea paljon kaikenlaista uutta kesän aikana :)

Meidän nuorimmainen koira joka tuossa juuri täytti pari vuotta, tuli silloin pentuna toukokuun lopussa. Kyllä riitti ihmeteltävää pennulle koko kesän.

P.S. Kauniita kuvia!

Anne kirjoitti...

Sanoppa muuta, kyllä nyt on huomattavasti mukavampaa pennun kanssa hömpötellä ulkona kuin keväämmällä sateessa ja viimassa! Ässäkin oli kesäpentu, se tuli meille muistaakseni kesäkuun lopussa, Femma tuli jo maaliskuussa. Hyvään aikaan on pennut sattuneet syntymään, sillä alunperin mun piti ottaa pentu jo syksyllä.

Kiitos! :)

Jannika kirjoitti...

Ihana Femma! Ollaan hei tulossa Jedin kanssa Nokialle kisoihin 1.6. Otin muistaakseni kaksi starttia meille. Vielä ei oo tietoa, että monelta ne on, mutta jos eivät nyt yötä myöten ole, niin käytäisiinkö lenkillä luppisten kanssa?

Anonyymi kirjoitti...

Jännä juttu nuo vesihepulit, meilläkin saadaan niitä kahlaamisen ja suihkun jälkeen. Ensin saadaan hepulit ja sitten alkaa vimmattu kuivaaminen mm. mattoihin, seiniin jne :-D

Anne kirjoitti...

Jannika: Joo käy hyvin! Mulla on vieraita silloin, mutta he lähtevät kotiinpäin klo 12-15 aikoihin varmaankin, sitä voi sumplia. Mutta siis sen jälkeen käy. Ilmoittele aikatauluja mulle niin mennään, ois kiva nähdä Jediäkin! :)

Anonyymi: Vesi on mystinen elementti, pistää pienten koirarukkien pään ihan pyörälle :D Meillä tosin ei olla vielä kuivailtu seiniin, yleense ne tykkäisi mennä kuivattelemaan mun sänkyyn ja mielellään tyynyn päälle..