tiistai 12. tammikuuta 2016

Kuvakollaasi joululomalta

Nyt kun on rysähdetty takaisin arkeen lomilta (loma on loma vaikka vähän joutuisikin töitä tekemään), olisi oiva hetki kaiholla selata joulunajalta koottuja kuvia. Ihania pitkiä metsälenkkejä vaihtelevissa maastoissa ja keleissä, ilman suurempia aikatauluja. Loman parhaita puolia!

Kaksi ekaa kuvaa on jouluaaton lenkiltä. Jouluiset maisemat ja sillee.Asiaankuuluvasti joulun jälkeen saatiin vihdoin tänne Etelä-Suomeenkin vähän pakkasta. Tässä vaiheessa koirien lomaan ei kuulunut juuri muuta kuin lenkkeilyä ja yleistä loma-arjessa mukana hössöttämistä. Ässä ehti olla pari viikkoa yksinään vanhemmillani, joten Femman seura piristi sitä aivan silmin nähden. Metsälenkit kuluivat Ässän sinkoillessa haltioituneena Femman vanavedessä ympäri metsiä ja sisälläkin niillä oli aivan omat juttunsa.


Lomalla tuli retkeiltyä myös sukuloinnin merkeissä Itä-Suomessa, jossa pakkasta alkoi pikkuhiljaa olla ihan kunnolla. Mökin jää oli jäätynyt umpeen ollen vain kevyen lumikerroksen peittämä, joten ihanien jäälenkkien lisäksi käytiin koirien kanssa myös luistelemassa. Yritin jättää Ässän siltä reissulta mökkiin, mutta lurjus oli livahtanut ovenraosta eikä tietenkään suostunut jäämään yksin rannalle ruikuttamaan. Liikuntaa siis kertyi aika reippaasti tällä reissulla kummallekin koiralle ja tulipa ulkona muutenkin vietettyä aikaa, ennenkuin kylmä alkoi haitata liiaksi oloa.5 kommenttia:

Anniina kirjoitti...

Femmalla on joka kuvassa kieli ulkona! :D Hassu Femma

Anne kirjoitti...

On niin kova meno päällä, ettei pysy kielikään matkassa! :D

Speck Line kirjoitti...

Se on Femman tavaramerkki! :D

AidaD kirjoitti...

Oioi! Sä olit tehnyt tota jäätelokakkua! Mä tein kans. :D

Anne kirjoitti...

Eikä :D Se oli kyl hyvää!