tiistai 2. helmikuuta 2010

Muumi ja hiiret

Tänään piti tosiaan olla ne tottis-treenit, mutta emme päässeetkään sinne Ässän kanssa kyydin puuttuessa. Olemme kulkeneet treeneihin Idan kyydillä, mutta Tysonilla oli tänään vähän yskää, joten jäivät pois treeneistä. Eipä se mitään, teempä vaihteeksi tälläisen arkisen "päivän kuulumiset" päivityksen.

Aamu alkoi niinkuin jokainen kouluaamu. Heräsin, kävin koiran kanssa lenkillä ja menin suihkuun. Suihkussa ollessani Ässä kuitenkin pongasi herkun: avonainen sipsipussi oli unohtunut sohvapöydälle. Niimpä suihkusta tullessani kohtasin tyytyväistäkin tyytyväisemmän koiran, jonka röyhtäyksistä saattoi haistaa juustonaksut.. Se oli ehtinyt tyhjentää lähes täyden sipsipussin puolilleen, ja nuoleskeli vain tyytyväisenä turpaansa. Olin ihan varma, että se oksentaa huoneeni täyteen koulussa ollessani, mutta kotiin tullessani ei täällä näkynyt yhtäkään puklausta. Eikä muuten ole näkynyt vieläkään. Ihan ihmettelen, että miten tuo on voinut selvitä tuollaisesta määrästä sipsejä ilman yhtäkään puklausta. Huomenna sen kakka tosin onkin varmaan yhtä oranssia liisteriä..

Ässällä on myös nykyisin aivan ihana uusi lelu! Ässä sai sen joululahjaksi Timon äitiltä, mutta se unohtui Saloon toviksi. Lelu on isokokoinen Muumi, jolta Ässä jo iloisesti nakersi toisen silmän irti. Ässä rakastaa isoja pehmoleluja, Salossakin se on aina kiinni jättinallessamme, jota se sitten riepottaa ympäriinsä. Nytpä on sitten jätkällä täälläkin oma pehmolelu.


Voisin tähän loppuun laittaa vähän hiirikuvia, kun niitä on nyt tullut pari näpsittyä.Ensinnä vähän aikaa sitten tullut Viuhti.


Fasu


Sipsi

Tiuku

Ei kommentteja: