torstai 11. helmikuuta 2010

Kuvasatoa


Ja taas löytyi joulun aikoihin otettu albumillinen kuvia. Täällä olisi kyllä nätit ilmat uudempienkin kuvien ottamista varten, mutta Ässä on edelleen Salossa.. Kyllä harmitti tänään kotiin pyöräillessä, kun ulkona oli niin nätti ja kuvauksellinen ilma, ja ainoa kuvattava kohde on Salossa! Tottistakin olisi hinku tehdä, mutta sekin jää nyt pelkkiin mielikuvaharjoitteluihin. Koko vuosi on ollut yhtä juoksemista ja kiirettä, mutta nyt sitä vapaa-aikaa onkin sitten liikaa. Noh, sainpa ainakin käytyä nämä kuvat vihdoin läpi.


Ässä on kuulemma viihtynyt Salossa hyvin. Tykkää varmaan, kun ympärillä on enemmän vilskettä ja ihmisiä. Ja kyllähän Salo on Ässän toinen koti, sinne meno on aina niin ihanaa. Sinne se onkin helppo jättää hoitoon, kun poika on kuin kotonaan :)

Vähän olen taas alkanut ikävöimään Salon treenikavereita. Siitä on liian pitkä aika, kun siellä visitoitiin, joten pitänee taas tehdä joku viikonloppu sinnekkin visiitti. Harmi, että seuraavaan reissuun taitaa olla aikaa, kun seuraavaksi tenttiviikko ja sen jälkeen lähdetään Rukalla (ja Ässä tulee mukaan tottakai).

Tosiaan tuosta Rukareissusta: ollaan viikko 8 Rukalla, kun isäni otti sieltä mökin, ja pyysi meitä sinne mukaan. En ole mikään mäkihirmu, joten varmaan lähinnä hiihtelen siellä Ässän kanssa pitkin maita ja räpsin kuvia. Kiva kuitenkin viettää aikaa perheen kanssa ilman koulua ja lomailla ja rentoutu :)


1 kommentti:

Henni kirjoitti...

voi että, näyttääpä koira nauttivan lumihangista :) kauniita kuvia luonnosta myös!