torstai 17. maaliskuuta 2011

Terveys-päivityksiä

Kipulääkkeitä tosiaan syöteltiin pari päivää, ja Ässän pissailut loppuivat kuin seinään. Lisäksi se käyttäytyi paljon rauhallisemmin. Lopetin sen jälkeen kokeilumielessä kipulääkkeen, ja oli mielestäni levottomampi ja vahinkojakin sattui taas päivittäin (ei kuitenkaan ihan 3 kertaa päivässä). Tänään hain sitten kipulääkkeitä vielä varoiksi viikonloppua varten, mutta tänään Ässä ei ole kipulääkettä saanut ja on ollut rauhallinen sisällä ja pissatkin ovat tulleet ulos. Joten ehkäpä se siitä, eikä kipulääkettä enää tarvita! Eläinlääkärikin totesi, että ruoan pitäisi jo alkaa vaikuttamaan, ja jos nuo kaikki kipulääkkeet joudutaan käyttämään, niin sitten olisi suotavaa tulla lisätutkimuksiin. Toivotaan nyt kuitenkin, että viikonloppu menee lääkkeettömästi, nyt ainakin näyttää hyvältä. (Ruokaahan on maanantaina syöty 3vk, joten kohtapuoliin pitää se pissanäytekkin viedä tutkittavaksi).

Aurinko on paistanut taas iloisesti, ja kuviakin olisi tullut napsittua enemmän, jos löytäisin kameran akkulaturin. Laitoin sen nimittäin viimeksi hartaan etsiskelyn jälkeen "varmaan paikkaan", enkä ole sen koommin nähnyt.. Muutamaan kuvaan akku kuitenkin riitti, joten tässä vähän ulkoilukuvia Ässästä pikkuturkissa.


2 kommenttia:

Jannika kirjoitti...

Voi ei mikä ihana Ässä vikassa kuvassa :D ♥ Lyhytkarvasten cockereiden päät näyttää niin järjettömän isoilta!

Anne kirjoitti...

Niimpä :D Ihan hassua miten turkki muuttaa niin paljon ulkonäköä, kun vertaa Ässääkin näyttelyturkkiseen cockeriin. Pää ja jalat näyttää sen kaks kertaa isommalta.. :D