lauantai 27. elokuuta 2011

Syöttöporsas ja uusi ystävä

Aamulla herätessäni ihmettelin, kun Ässä juoksi ensimmäisenä suoraan juomakupille, ja lähes tyhjensi sen. Sen jälkeen rupesin kiinnittämään huomiota sen turpeaan olemukseen. Mietiskelin jo mielessäni suolitukoksia ja ties mitä, mutta Ässä vaikuttikin omituisen tyytyväiseltä. Makoili vain tyytyväisenä. Ruokaa ei myöskään kärttänyt ollenkaan, vaikka yleensä se on aina ja varsinkin ruoka-aikoihin keittiössä kytiksellä.

Sitten tajusin juuri tuomani ruokasäkin, jonka olin jättänyt kenties huonoon paikkaan huonosti suljettuna.. Ja kyllä, sinnehän oli kaivettu sellainen turvan mentävä aukko, josta Ässä sitten oli kätevästi ammentanut itseensä nappulaa. Noh, nostin ruoat hyllylle turvaan, ja hetken päästä kuulinkin, kun Ässä rapisteli samassa huoneessa lisää ruokaa etsien.. Mokama syöttiläs! Kostoksi laitoimme Ässän tälläiseen:

Syöttöporsas terraariossa

Noh, tässä vaiheessa voisin tietysti paljastaa, että tietenkään en laittanut Ässää kostoksi terraarioon, tämä kuva on itseasiassa sitä ennen napattu. Laitoin Ässän sisälle vertailun vuoksi, jotta oikea koko välittyisi kuvasta. Saanko siis esitellä uusimman hankintani, joka suinkaan ei ole Ässälle, vaan tulevalle uudelle-vanhalle asukkaalle. Joku ehkä arvaakin kestä on kyse, mutta palataan asiaan sitten, kun kyseinen asukas muuttaa tänne. Terralla on muuten aika huikeat mitat, 140 cm x 75 cm x 60 cm (pituus, leveys, korkeus). Painoa löytyy joku 120 kg, mutta onneksi ystävä on puuseppä, joten alustan teettäminen ei tule kalliiksi..

Lisäksi voisin loppuun esitellä Ässän uuden ystävän. Vanha ystävä, alias Muumi, lensi roskakoriin liiallisen suolistuksen jälkeen. Onneksi löysin Ässälle kirpparilta uuden kaverin, Rulliksen.
4 kommenttia:

leila kirjoitti...

On siinä ihan hyvän kokoinen terraario, tulevaksi asujaksi veikkaisin kilpikonnaa. :)

Anne kirjoitti...

Saattaapi olla, saattaapi olla.. ;) Huomenna saapuupi odotettu asukas, joten kohta päästään katsomaan, mitä tykkää uudesta asunnostaan.

Jannika kirjoitti...

Ihana Ässä <3 Mäkin voisin hankkia tollasen cockerin terraarion, olisi kauhean kätevä. Kotoa ei työpäivän jälkeen löytyisi varmaan paperisilppua eikä muutakaan vaan koira istuisi nätisti terraariossa. Ja jos haluaa vaihtelua, niin laittaa pohjalle vähän vettä kun noihan on vesikoiria ;)

Anne kirjoitti...

:D jep! Meillä siinä asustaa kyllä jo toinen asukas, että Ässäraukka ei pääse sinne enää pötköttämään. Olisi kyllä ollut kätevä uima-allas, vähän kotikutoista vesiterapiaa!