maanantai 15. elokuuta 2011

Raksakoira

Hullua kiirettä on taas pukannut, kun töissä on ollut ylitöitä ja samalla olen käynyt laskuvarjohyppykurssia.. Kurssi kun söi mukavasti yhden viikonlopun, lauantain ja pari arki-iltaa. Mahtava kurssi kyllä, mutta ylitöihin yhdistettynä vapaa-aika oli aika minimissä. Ville onneksi ulkoilutti Ässää, muuten oltaisiin oltu pulassa. Kerran otin Ässän töihinkin mukaan, kun olisi joutunut olemaan 15h yksin..

Olosuhteiden pakosta raksalle mukaan joutunut Ässä viihtyi onneksi hyvin. Hommat olivat sellaisia, että pystyin parkkeeramaan auton viereen, jolloin takakontin oven sai ylös. Näin Ässä pystyi helteessä olemaan mukana, ja sai seurata meidän työskentelyä. Kerran ylitöissä käytiin Ässän kanssa välissä agilityssä ja tultiin sitten takaisin :D Onneksi työporukka oli niin joustavaa ja välimatkat lyhyitä, että tuo onnistui.

Päästiinkin Ässän kanssa myös uuteen agi-treeniryhmään, Tamskille! Kerran ollaan käyty, ja aivan mahtavaa oli. Harjoiteltiin ensin rataa, jossa joku 7 estettä, sitten jotain tiettyä estettä 3 esteen radalla. Tuli harjoiteltua esteitä ja ohjaamista. Viimeksi meitä oli kaksi mun ja Ässän lisäksi, joten saatiin ainakin tehdä paljon. Katsotaan miten jatkossa.

Tokokin alkoi kesätauon jälkeen, ja siellä olikin kiva hommailla. Oltiin ainoat paikalla, joten saatiin yksityistunti! Muut taitavat vielä olla ihan kesälaitumilla. Tokoa en ole tauon aikana tehnyt, joten jotain asioita pitää vähän muistutella.

Nyt onkin sitten syksy täynnä treenejä. Maanantaisin on piskien agi-alkeiskurssi, tiistaisin tamskin agi-treeniryhmä ja keskiviikkoisin toko. Onpahan ainakin puuhaa! Alkeiskurssi tosin jää 8 kerran jälkeen pois, joten ei kolmea treeni-iltaa peräkkäin loputtomiin kestä.

Tämä olikin tälläinen nopea pikapäivitys, pitää meinaan kiiruhtaa agitreeneihin. Loppuun voisin vielä lätkäistä pari kuvaa trimmatusta Ässästä, ja iloita, että kohta mullakin alkaa kesäloma! Huikea 1 vk ennen koulun alkua :)



1 kommentti:

Jannika kirjoitti...

Eka kuva todistaa taas, että cockeri on maailman kaunein koira!