perjantai 9. marraskuuta 2012

Auringon loisteessa keppikin lentää

Vaikka juuri kirjoitinkin viihtyväni tällä hetkellä paljon vähemmän koneella kuin yleensä, niin nyt on ihan pakko tulla laittamaan tänne kuvia minun ja Ässän aamuiselta leikki-riekku-lenkiltä. Kun aurinko aamulla herätti, päätin samantien tehdä lyhyen aamulenkin metsään kameran kera. Nyt en ole hetkeen päässytkään kuvailemaan huonojen ilmojen, pimeyden ja ajanpuutteen takia, joten piti ottaa ilo irti tästä lyhyestäkin lenkistä.  Voisiko aamu enää paremmin alkaa?



Lenkki jäi matkallisesti lyhyeksi ajan ja kameran takia. Yritäppä siinä edetä, kun pitäisi kokoajan olla räpsimässä.. Ässällä oli kuitenkin oikein mukavaa, sillä heittelin sille kaikenmaailman keppejä ja käpyjä haettavaksi ja purtavaksi. Keppien jahtaus, risteily metsässä niitä nenällä etsien ja sitten totaalinen tuhoaminen jyrsimällä ovat Ässän mieleen. Varsinkin nyt, kun fyssarin jälkeen se joutui olemaan pari päivää levolla ja hihnalenkeillä, tuo vapaana juoksentelu ja riekkuminen teki oikein kutaa. Joten eipä se määrä, vaan se laatu ;)





Tänään on illalla myös koiratanssitreenit, joten päästään Ässylin kanssa taas reenaamaan ryhmässä. Kotona ollaan opeteltu takaperin-kasia ja itsensä ympäri pyörähtämistä sivulla ollessa. Myös musiikin parissa ollaan humppailtu, ja olen yrittänyt pohtia meille sopivaa musiikkia ryhmässä tehtävää tanssiohjelmaa varten. Olisi nyt hyvä kekkaista se musa äkkiä ja alkaa sitten rakentaa siihen jotain ohjelmaa, sillä nyt treenaaminen on vähän "sitä sun tätä", kun ei oikein tiedä mitä siinä ohjelmassaan sitten käyttäisi. Monesta liikkeestä olen opettanut alkeet, että Ässä on päässyt jyvälle, mutta se toistoja vaativa takaraivoon upottaminen puuttuu monesta. Toko onkin jäänyt nyt salakavalasti paussille osittain oman ja Ässän motivaation lopahtamisen takia (ts. ongelmana Ässän motivaatio -> en oikein osaa auttaa -> oma motivaatio lopahtaa, kun ei tiedä mitä tehdä). Eipä tuo oikeastaan juurikaan haittaa, sillä tällä hetkellä keskityn ihan mielelläni Ässän kanssa tanssahteluun.

Ei kommentteja: