tiistai 2. huhtikuuta 2013

Pääsiäinen Salossa


Pidennetty pääsiäisviikonloppu meni näin vaihtelun vuoksi jälleen Salossa. Mikäs siellä ollessa äidin herkkuruokien äärellä, jos multa ja Ässältä kysytään. Ässä tosin sai olla aluksi ilman herkkuja ripulin takia, sillä sen maha on nyt temppuillut kumman paljon. Liekö kisajännityksestä johtuvaa tai kevään sulavien lumien joukosta paljastuvien herkkujen ansiota. Viimeksi kielsin sitä syömästä jotain valkoista mössöä, joka oli varmaan maustunut lumen alla koko talven.. Nam nam. Omistajan hitaista reflekseistä johtuen valitettavan moni Ässän herkkulöydöistä päätyy kuitenkin tyytyväisen spanielin mahaan.

Sieltä se kevät pilkistää, missäs ne herkut?

Kun herkkuja ei tippunut, viihdytti spanieli itseään kantamalla isän villasukkia.

Syömisen ja ripuloinnin vastapainoksi tuli myös lenkkeiltyä. Ässä pääsi pitkästä aikaa taas Roope-collien kanssa lenkille ja pojat jopa vetivät hieman rallia keskenään. Sunnuntaina kävimme taas uusintakierroksen Salon jäillä, mutta nyt Ässä sai viettää alkulenkin flexissä hulluimman riekutuksen laantumista odotellessa. Sen jälkeen se malttoikin ottaa rauhallisemmin eikä se isän mukanaolosta huolimatta päässyt vetämään juoksurallia suksien perässä, vaikka kova hinku oli..  Lumen perässä se hyppi vaihteeksi vallan riemuissaan ainakin lyhyen kuvaussession ajan.

Oikeasti Ässä harjoittelee noissa kuvissa lentämistä ja räpyttelee kovasti korvia. Viimeisessä kuvassa on päässyt jo ilmaan!

 Lenkillä tuli myös vastaan tuollainen moottorilla pörräilevä laskuvarjoliitäjä. Ässä oli jo kovin lähdössä perään, mutta tyytyi sitten ohjeistuksen jälkeen vain seuraamaan liitelyä.


Tämä viikko otetaan reenien osalta rennosti, sillä kaksi edellistä viikkoa on nyt tehty niin paljon tanssijuttuja. Ässällä on muutenkin perjantaina taas osteopaatin aika, joten loppuilta kuluu treenien sijaan kotona lepäillessä. Tämä viikko saa olla ihan älyvapaa, jonka luulisi onnistuvan ennemmin kuin hyvin:


3 kommenttia:

photou kirjoitti...

Näistä kuvista tulee aina niin hyvä mieli, ihana lentävä koira! :D

Anne kirjoitti...

Ihmehän se olisi, jossei noilla korvilla lentoon pääsisi ;) Mukavaa että muutkin saavat iloa Ässäläisestä, edes sitten kuvien välityksellä :)

Jannika kirjoitti...

Ihana Ässä! ♥ Toinen niin tomerana seuraa vierestä tota liitelyä.