sunnuntai 24. elokuuta 2008

Iskän lista

Iskä teki listausta Ässän hyödyllisistä puolista:

- jos lattialle tippuu ruokaa, sitä ei tarvitse korjata
- vanhoille sanomalehdille löytyy käyttöä pissan imeytyksessä
- Ässä on hyvä jalkalämmitin
- Metsästää sisään lentävät kirsikkasääsket (ne pitkäjalkaiset hyttyset) ja syö ne
- saa mut ulkoilemaan säännöllisesti
- repii rikkaruohoja (vaikka joskus pari kukkaakin mennyt)

Ässän haju kyllä välillä ottaa nenään iskän mielestä ja "kutittaa kurkkua". No onneksi se on pysynyt kurissa, kun pestään Ässää suht usein. Ja mehän muutetaankin tästä jo jonkin ajan päästä pois kokonaan. Vähän kyllä huolestuttaa, että toivottavasti ei nyt tule allergiseksi. On sitä kyllä marsujen heinätkin tässä kaksi vuotta nenää kutitellut aina välillä (kun sinne saunaan sattuu eksymään), eikä sen kummempaa. Liekö vaan perinyt yliherkän nenän äidiltään.

Nyt on yksinolot sujunut paremmin! Enää kotia tullessani en joudu jatkuvan huomionhaun kohteeksi, ja muutenkin on Ässä-poika tottunut yksinoloon paremmin. On aina yhtä ihana tulla kotiin, kun on iloinen pötkylä vastaanottamassa häntä/takapää silmittömästi heiluen.

Odottelen kovin ensimmäisiä koulutuskurssia Ässän kanssa :) Hän kun niin sopivasti ehtii täyttämään sen 4 kk ennen ensimmäistä kertaa ja saamaan rokotukset kuntoon. Ensimmäinen kerta on tasan kahden viikon päästä sunnuntaina klo 18. On siitä varmaan aikaisemmin tullut jotai juteltuakin. Ässä pääsee ensimmäistä kertaa tutustumaan moniin koiriin kerralla (siellä kun on se peuhuvartti ennen varsinaisen tunnin alkamista), ja se vähän jännittää.

Sisäsiisteydestä voisi taas sen verran raapustaa, että se tuntuu olevan lähempänä joka päivä. Enää ei kauheasti ilmesty lammikoita lattioille päivän aikana, kun kakara jaksaa pidättääkkin jo jonkinverran. Vaikka siihen täydelliseen sisäsiisteyteen onkin aikaa, odotan innolla sitä ensimmäistä päivää, jolloin ei tarvi pyyhkiä/astua yhtäkään lammikkoa päivän aikana.

Vielä joitain kuvasia Tessun visiitistä!

Pentu potkii päähän!

Kasa. Tessu on kauniin pyöreä.

Nätti

Pojalle on tullu jo sen verran korkeutta ja voimaa lisää, että pääsee Tessunkin ylihyppäämään :) Hölmö.

Pitänee ruveta laittamaan kuvat isompana jatkossa, noidenkaan yksityiskohdista ei kauheasti saa selvää.

Ei kommentteja: