keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Jumitusta ja löysäilyä

Viimehieronnan jälkeen olen yrittänyt vältellä liukkailla paikoilla liikkumista, kuten ohjeistettiin. Tämäpä on oletettua hankalampaa, sillä kaikki tiet tuntuvat olevan jäässä ja metsän polutkin ovat muuttuneet jääuriksi. Niimpä suurin osa lenkeistä tehdään hihnassa metsästäen mahdollisimman vähäjäisiä teitä. Koska irtipito on jäänyt vähälle, ei kuviakaan ole tullut kauniista ilmasta huolimatta otettua. Tänään teinkin poikkeuksen sääntöön, ja nappasin kameran mukaan hihnalenkille! Kuvauskohteena on pääasiassa Ässän lemppari hihnalenkki-paikka Ahvenisjärvi (Sorsalampi), muista eivät tälle vedä vertoja.. Syykin selviää kuvista.
Vähän jo maanpinta pilkistää


Maisemia on kiva katsella penkiltä, vaikka hyppääminen onkin nyt vähän hankalaa.

Ja kas, siinäpä koko lenkin parasta antia.. Sorsille heiteltyjä leipiä vedessä!

Ja lisää! Kovin on kelju ulkoiluttaja, kun ei päästä kovan etsinnän tuloksista nauttimaan.

Käväistiin myös Hervannan keskustassa, siellä oli jo muutama sula tie.


Ja kotimatka jääteitä pitkin..


Koska irtipito on pannassa, on Ässä saanut hihnalenkeillä nauttia lähes rajattomasti hajujen maailmasta. Lenkit tehdään siis pitkälti Ässän tahdilla, ja Ässä kyllä uppoutuu mielellään sorsille heitettyjen leipien ja syötyjen purkanjämien luomaan hajumaailmaan. Aktivoi siis itse itseään ruokaa etsiessään.. Harmi vain, että etsinnäntuloksista ei pääse nauttimaan.

Agilityssäkin käytiin tiistaina, ja kyllä se selkeästi on vieläkin/taas kipeä. Esteet tehtiin 10 cm korkuisina, mutta niitäkin Ässä meni haluttomasti. Puomia kokeilin kaksi kertaa, joilla kielsi heti. Keinun kyllä suoritti ihan mukavasti. Toisella kierroksilla otettiin rimat pois, mutta eipä Ässä silti entiseen malliin porhaltanut.. Keppejä se kyllä teki yksittäisenä esteenä mukavan innokkaasti, tosin niitäkään ei ruvettu liiaksi jankkaamaan. Seuraavalla kerralla on siis pakko jättää radan suorittaminen kokonaan välistä, ja kokeilla vain leikittää Ässää omalla vuorolla. Ehkäpä siinä muutaman putken tai rimattoman esteen voisi välissä ottaa, sekä treenata erikseen keppejä. On tämä taas tälläistä, onneksi ensiviikolla on taas hieroja.

Tuli nyt viimeiset tekstit väärällä tyylillä, mokoma bloggeri bugittaa..

Ei kommentteja: