maanantai 26. maaliskuuta 2012

Viikonloppu Kouvolassa

Torstaina lähdimme Ässän kanssa viikonloppua viettämään Kouvolaan ystäväni ja tämän colliensa Roopen luokse. Matka taittui mukavasti bussilla, sillä yksin ajelu ei houkuttanut. Ässä matkusti bussissa oikein lokoisasti viltillä, ja itse sain käyttää ajan hyvän kirjan lueskeluun. Viikonloppu sujui pitkien hihnalenkkien ja loikoilun merkeissä, mikä näytti passaavan Ässälle juuri hyvin. Pienen jännityselementin reissuun loi Roopen hirveä ripuli, joka onneksi oli sunnuntaihin mennessä lieventynyt. Toivottavasti ei ollut mitään tarttuvaa, ainakaan vielä ei Ässällä ole ollut oireita.

Roopen kanssa oleilu oli Ässästä aluksi taas jännittävää, ja esim. sohvalla ollessa murisi Roopen tullessa lähelle. Ässä myös tunki itsensä välillä sohvan alle, kaipa siellä oli rauhallista olla. Kuitenkin viikonlopun kuluessa se alkoi rentoutua Roopen seurassa. Kokeilin myös pariin otteeseen kahden koiran lenkittämistä, ja sehän sujui aika mukavasti. Kouvolassa ei tosin ollut paljoakaan kävelijöitä koirineen, joten koirien voi antaa mennä aika huolettomasti. Toisinkuin täällä Hervannassa, jossa hihnat kannattaa pitää lyhyenä jatkuvan vastaantuloliikenteen takia.

Sunnuntaina paistoi aurinko, joten nappasin kameran mukaan ulos. Lenkin jälkeen leikitettiin hieman koiria pihalla, josta sain pari räpsyä. Kouvolassa on myös täysi kurakausi jo päällä, jonka voi nähdä Ässän tukista. Tampereella on vielä lumisempaa, vaikka kovin täälläkin lumet sulavat.

Ennen lenkkiä oltiin vielä pääosin valkoisia.


Mutta kura tarttui tehokkaasti mukaan.Pupujussin saalis.


Ei kommentteja: