keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Pääsiäinen Mikkelissä

Mikkeli-reissusta on jo vähän aikaa pitänyt tehdä postaus, mutta se on jäänyt.. Siellä otetut kuvat kun eivät laadukkuudellaan päätä huimaa. Ekana iltana oli jo pimeää meidän rellestäessämme jäällä, ja seuraavana päivänä kuvia on räpsinyt yksi jos toinenkin ties millä asetuksilla. Reissu mummolaan oli kuitenkin taas niin mahtavan mukava sekä mulle että Ässälle, että pakko siitä on kuvasin täällä kertoa! Kohteena kun oli mummolan mökki, jossa hihnalla sai jälleen heittää vesilintua ja Ässä pääsi yksinkin ulkoilemaan.

Ensimmäinen ilta aloitettiin heittelemällä Ässän haettavaksi keppejä, kun toinen oli istunut pitkän matkan autossa.


Sitten kuvioihin tuli mukaan tiskiharja..

Frisbee..

ja pallo!

ja Ässä odotti innolla heittoa.


Sukulaisilla oli myös edelleen vanha kissa-herra Japrin, joka oli jo muistaakseni 8 vuoden ikään ehtinyt. Vanhuuden huomasi jo kissa-herrasta, kun kävin häntä katsomassa. Japrin vietti reissumme ajan aikansa arvokkaasti alakerrassa, jonne Ässällä ei ollut asiaa.


Seuraavanakin päivänä vietimme aikaamme ulkona lenkkeillen ja touhuten. Ässä oli tietysti puuhassa kuin puuhassa mukana ojentamassa auttavaa tassuaan ja turpaansa. Myös lenkille lähdimme koko suvun voimin, ja Ässästähän oli ihanaa lenkkeillä isona laumana! Vähän vain kummastutti, kun joku joskus katosi suksineen horisonttiin..Ukki 80v. vieläkin jaksaa suksilla painaa


Jäällä taittui pyöräilykinAvannon aukaisuun auttava tassuLenkin lopuksi vielä frisbeen heittoa


Tämä postaus on kyllä pahimmanlaatuinen kuvahässäkkä, mutta antaa mennä! Isovanhempani ja enoni olivat taasen aivan rakastuneita Ässä-hässäkkään. Ja ihmekkös tuo, kun on niin elegantti koira!


Ei kommentteja: