keskiviikko 13. elokuuta 2008

Pikaiset yksinolo-kuulumiset

Hei hei hei. Tällänen pikapäivitys tällä kertaa! Nyt kun koulut on alkanut, on ollu niin paljon tekemistä, ettei oo oikeen koneelle huvittanukkaan tulla. Täällä kun vierehtää vähän liian nopeasti parikin tuntia, jotka ois voinu käyttää taas kaikkeen muuhun.

Niin, juu tosiaan, koulutkin alkoi! Ja Ässä jäi yksin, tosin vasta tänään ensimmäistä kertaa. Äitillä kun oli maanantaina ja tiistaina loma. Kotiin tullessa tietenkin jännitin, että kuuluuko vinkuna/haukunta/ulvona. Ensin oli hiljasta, mutta sitten se alko (seisoin ulko-ovella): kauhea sydäntä särkevä uuuu uuuuu. Tietenkin odotin, kunnes se loppu, ennenkuin sisään marssin. Myöhemmän testauksen perusteella (käytiin äitin kanssa kaupassa) saatiin selville, ettei se Ässä-poika yksinään oikeasti ulvo. Se vaan on oppinut tunnistamaan mun mopon äänen, kun saavun kotiin. Siitä sitten tietenkin innostu, olihan hän ollut huikeat neljä tuntia yksin.

Nojoo, että sellasta yksinoloa. Paikkoja ja tavaroita ei oltu onneksi turmeltu, kun olin älynny olla jättämättä sanomalehtiä lattialle. Huomenna Ässä ei taaskaan joudu olemaan yksin, kuin äidin kaupassakäynnin ajan. Äiti kun menee vasta yöksi töihin.

Mutta nyt pitää jo juosta nukkumaan! Yritän taas tulla tänne raportoimaan, jos jotain mielenkiintoista sattuu tapahtumaan.

Ei kommentteja: