sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Kiireisiä viikonloppuja ja kesäsuunnitelmia

Huh, tämä kuukausi onkin mennyt sukkelaan. Jokainen viikonloppu on mennyt jossain, tämä lukaanmukien. Ässä on ollut enemmän tai vähemmän menossa mukana, ja onpa sen helppoudesta ja pienestä koosta ollutkin taas hyötyä matkustellessa.

Eka viikonloppu tänä kuuna vietettiin kaverini luona Kouvolassa. Junamatkat sujuivat täpötäydessä junassa mallikkaasti, ja ihanan pieni Ässä mahtui hyvin jalkoihin pötköttämään ison reppuni kera. Kaverini asuu paperiseinäisessä yksiössä, mutta pientä päivystystä lukuunottamatta Ässä käyttäytyi oikein mukavasti. Naapureista ja varsinki rappukäytävistä kuului ties mitä ääniä, joihin Ässä myös keskellä yötä kommentoi kerran hiljaisella "vuh"-äänellä jotain, mutta muuten nukuttiin hyvin. Päivisin se aina välillä ilmoitti hiljakseen jostain, mutta hiljeni lähes heti. Muutenkin oli lunkisti koko reissun, mikä oli oikein mukavaa, kun tilaa ei ihan järjettömästi ollut.

Viimeviikonloppu meni koulun tapahtumissa, joten Ässä ei ollut mukana ollenkaan. Tänä viikonloppuna tultiin sitten Saloon, joten Ässä tuli tietenkin mukaan. Kivaa vaihtelua lenkkeihin, ja oma piha on jotain aivan ihanaa ton pissamaakarin kanssa.

Näistä reissailuista tulikin mieleen, että vielä onkin kesä ihan auki. Tällä hetkellä mulla on menossa hirveä kesätyönhaku-rumba, jonka perusteella päädyn sitten jonnekkin. Salo ja Tampere ovat tietty ne ilmeisimmät vaihtoehdot, mutta oon kyllä miettinyt muitakin vaihtoehtoja.. Niistä lisää sitten myöhemmin, jos ovat toteutuakseen ;) Kunhan nyt saisi jotain omaan alaan liittyviä töitä (tai sitten edes jotain töitä), niin olisin onneni huipulla. Mutta menin minne menin, niin Ässä seuraa perässä!

Ei kommentteja: