lauantai 26. helmikuuta 2011

Vesiputkiko rikki, kun lattia on märkä..

Kamala aamupäivä takana.. Poikaystäväni Ville oli täällä yötä, ja lähdimme aamulla koiraa lenkittämään. Koiralle sattui pieni pissi-vahinko rappukäytävään, mutta minkäs teet, joskus sattuu. Puolentoistatunnin lenkin jälkeen tullaan kotiin: tunnin sisällä Ässä pissaa kaksi kertaa keittiöön ja sängylle! Se ei ole ikinä sängylle pissannut.. Ja taas ihan pissassa koko koira, oikein kunnolla maha ja kaikki jalat märkänä. Eristin sen nyt vain mun huoneen, eteisen ja vessan alueelle, ettei pääse kaikkia paikkoja sotkemaan. Matto rullalle, sänkyyn pääsykielto ja häkin oviaukko kiinni, ettei siellä nukkuessaan pissi pehmoalustoja. Nyt sitten odotellaan maanantaita, että päästään omalle eläinlääkärille, joka tietää myös Ässän pissavian taustat. Toivottavasti viikonloppu ei ole kauhean pissarikas.. Itse epäilen jotain tulehdusta, koska ikinä se ei ole noin tiuhaan pissaillut lattioille edes pissavian oireillessa pahimmillaan. Ja tuo sänky on jotain aivan uutta.. Pissa ei kyllä haise pahalta, ja on muutenkin ihmeellisen vesimäistä.

Mutta aamuinen lenkki oli kiva! Voisin tähän perään vielä liittää muutaman kuvan sieltä. Meillä oli tosi kivaa, Ässä taas pinkoi minkä jaksoi. Lisäksi potkittiin Ässälle lunta, juostiin kilpaa ja riekuttiin kepillä :D Oli muutenkin kiva ulkoilla nyt, kun pakkanen oli tippunut vain -1 asteeseen!

Lumen potkintaa


Kiinniottoa


Kepin revintää


Juoksentelua


Ja tältä me näytetään nykyään :)

1 kommentti:

sanna kirjoitti...

Hienoja maisemia siellä! Mikään ei ole niin hienoa, kuin katsella vapaana kirmaavaa koiraa. Paitsi katsella sitä kesällä, tietenkin.

Toivottavasti pissavaivaan löytyy jokin ratkaisu. Inhottavaa tuollainen, varsinkin kun pitkäturkkisilla koirilla on tosiaan tapana sotkea itsensä ihan yksinkertaisimmissakin askareissa totaalisesti.