lauantai 24. joulukuuta 2011

Joulumarsu Rambo

Meille muutti Veetille kaveriksi uusi marsuasukki Lilac-white aby, Maailman Cylvesteri. Syntynyt 21.10.2011, eli on nyt noin 2kk vanha. Poika sai kutsumanimekseen Rambo avokin keksimänä.


Utelias poika, joka tykkää kuikutella. Kovasti ollaan jo pientä kesytetty, ja avokki on Ramboon aivan ihastunut, hakee aina syliinsä siliteltäväksi. Veeti myös tykkää hirveästi pienestä kaveristaan, ja nuolee tämän korvia. Ovat oikein suloinen pari :) Kanalla tämä tosin harmiksi tietää kodinvaihtoa, sillä tyttö naapurissa todennäköisesti hajottaisi ennenpitkään poikaparin. Kana sai tosin hyvän kodin muiden naku-marsujen kaverina, ja muuttaa sinne parin päivän päästä. Nyt ei toivottavasti tarvitse luopua marsuista enää kuin kuolon korjatessa tai harrastuksen kokonaan loppuessa. (Parempia kuvia Rambosta kasvattajan kotisivuilla eli esim tässä)

Jouluksi lähdin eläinten kanssa kotikotiin Saloon vanhempieni luokse. Ässä oli intopiukeana, kuten aina, Kille ärtsynä ja marsut ihmeissään kuljetushäkeissään. Nyt kaikki ovat kuitenkin kotiutuneet mukavasti ja joulunvietto voi alkaa!



Kaunista ja Rauhallista Joulua kaikille!



1 kommentti:

kehveli kirjoitti...

Hei vaan! -ja hyvää alkanutta vuotta!
Martta lähettää terkkuja Ässälle <3