perjantai 17. elokuuta 2012

Spanieli järvessä




Vaihteeksi tuoreempia räpsyjä, tällä kertaa tämänpäiväiseltä iltalenkiltä, teemana spanieli järvessä. Tämän viikon helteet ovatkin olleet omiaan uimakeleille, ja moni lenkki on sisältänyt rannalla istuskelua Ässän pulikoidessa keppien ja lumpeiden perässä. Monesti venähtäneen työpäivän jälkeen kauniissa säässä kivellä istuskelu on oikein nannaa, ja Ässä nauttii suuresti näistä pulikoimis-tuokioista. Tänään tehtiin parin kaverin kanssa normaalia pitempi iltalenkki, joka alkoi Ässän uitolla ja kuvailulla, ja pitkin lenkkiä pysähdyimme pitämään uintitaukoja (lenkki kulki järven ympäri).

Aika on taas kulunut töissä käyden ja Ässän kanssa lenkkeillen. Päivät menevät todella nopeasti, ja ylitöiden ja muiden menojen takia kotitreenailut ovat tältä viikolta hieman jääneet (seliseli). Tiistaina kuitenkin käytiin taas chihu-tanssi-kaverin kanssa treenailemassa, ja saatiin vinkkejä temppujen opettelujen jatkamiseen. Tällä hetkellä työn alla on mun kiertäminen takaperin sekä peruutus. Lisäksi pitäisi opettaa pyörähtäminen oikeaan ja vasempaan ja oikealla seuraaminen. Sitten joskus -listalla on jalkojen välistä pujottelu peruuttaen, "nolon" esittäminen (tassu naamalle), joku takajaloilla tasapainottelu tms, hyppy jalan/käden yli ja kieriminen nyt ainakin. Nyt hallussa jo suhteellisen hyvin ovat ainakin jalkojen välistä pujottelu, vasemmalla seuraaminen, mun ympäri pyöriminen, tassun anto käteen ja jalalle, tokoliikkeet (istu maahan jne) ja kuollutta se osaa huviksi leikkiä sätkymakkara-mallilla (huviksi opetettu muutenkin, niin ei ole niin tarkkaa).

Ensiviikolla alkaa sitten viimeinen työviikko! Sen jälkeen suuntaan Saloon mini-lomalle. Ensiviikolla ei muistaakseni käydä tanssimassa, mutta torstaina mennään tokoon harjoittelemaan ainakin etäpalkkausta, ja ehkä jopa tokoa innosta riippuen.



Rambo-mursun kuulumisia vielä sen verran, että se tulee lähtemään kasvattajalle kosioreissulle, kunhan kyydit sattuvat osumaan yksiin. Rambo saa kaksi neitokaista viihdytettäväkseen, ja mahdollisista tulevista poikasista olisi meille toiveissa Rambon tytär sille kavveriksi. Toivottavasti lykästää! Rambo on ollut ilman marsuseuraa vallan mahdoton, vapaana pitäisi saada olla jatkuvasti, ja parevekkeella hengailu ja sinkoilu on parasta (kuva). Myös muualla kämpässä juostaan huutaen ympäriinsä, jos ihmisiä ei ole olohuoneessa. Onpa mokoma otus myös karannut pariin otteeseen ja tullut mua ovelle vastaan, kun olen tullut kotiin. Ai miten niin tylsistynyt ja seurankipeä?

1 kommentti:

AidaD kirjoitti...

Mahtis Rambo!!!